Franklin & Maxine

Franklin & Maxine boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Franklin & Maxine.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na meer dan 10 jaar helemaal terug

Na hun zeer succesvolle optreden tijdens het Eurovisie songfestival van 1996 zijn Maxine & Franklin Brown altijd blijven optreden. Na hun hitsingle "De eerste keer" (1 van de grooste songfestival hits van de afgelopen 30 jaar) hebben zij echter geen nieuwe liedjes meer opgenomen.

Hier is nu verandering in gekomen. The Jody singers, die ook de backing vocals bij het liedje "De Eerste keer" verzorgde, hebben het duo nu ook voor de tweede keer vocal bijgestaan.
De nieuwe single van Maxine & Franklin Brown heet: "STEEDS WEER" en werd geschreven door John Ewbank (van Marco Borsato) en de tekst werd geschreven door Franklin Brown.

Met een nieuwe single en een nieuwe show genaamd Made in Holland, zullen de twee de meest swingende en populaire hits van Nederlandse bodem ten gehore brengen.

Natuurlijk zal een medley van een aantal grote songfestival klassiekers niet ontbreken. Hits die een ieder vanaf de eerste klanken zal kunnen meezingen.

Maxine & Franklin Brown, nooit helemaal weggeweest
Maar wel helemaal terug

Boeken of een optie plaatsen voor Franklin & Maxine?

Voor meer informatie over Franklin & Maxine kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Franklin & Maxine

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30740 mensen

Specificaties van Franklin & Maxine

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Franklin & Maxine

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Franklin & Maxine kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.