Jochem van Gelder - Presentator

Jochem van Gelder - Presentator boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jochem van Gelder - Presentator.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jochem van Gelder  is al sinds 1989 een vertrouwd gezicht op de Nederlandse televisie. Hij presenteerde populaire programma’s als Willem Wever, Praatjesmakers en Het beste idee van Nederland. In 2005 won Jochem de Zilveren Televizier-Ster. 

Jochem van Gelder nog steeds een populaire Presentator op evenementen en televisie

Na 6 jaar bij SBS6 programma’s als Lachen om Homevideo’s en Bonje met de buren te hebben gepresenteerd was hij in 2017 samen met Roberta Pagnier te zien in het 24Kitchen programma Zoete Spruiten. Ook deed Jochem mee aan het 17e seizoen van Wie is de Mol? Hij haalde uiteindelijk de finale waar hij tweede werd. In 2018 is te zien bij RTL4 met het programma Later als ik Groot Ben en bij Omroep Gelderland met Van Gelder VIP Vervoer.

Jochem van Gelder - de kindervriend ook in te zetten tijdens Sinterklaas

Jochem is tijdens de Sinterklaasperiode te boeken als tape act. Hij brengt dan 30 minuten repertoire van zijn swingende Sintsongs. Ideaal als inleiding van een Sinterklaasintocht of -show. Jochem is ook prima inzetbaar om Sinterklaas te ontvangen op een podium. Kijk hier verder voor meer informatie.

Boeken of een optie plaatsen voor Jochem van Gelder - Presentator?

Voor meer informatie over Jochem van Gelder - Presentator kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jochem van Gelder - Presentator

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 47229 mensen

Specificaties van Jochem van Gelder - Presentator

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Jochem van Gelder - Presentator

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jochem van Gelder - Presentator kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.