Ewout Genemans

Ewout Genemans boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ewout Genemans.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
De televisiekijker kent hem als presentator van televisieprogramma’s voor RTL zoals Verslaafd, Bureau Burgwallen en Beruchte Gevangenissen. Ook als televisieproducent van programma’s als Dream School en Ex on the Beach timmert hij al jarenlang aan de weg. Zijn brede journalistieke ervaring en voorkeur op het gebied van onderwerpen met een randje zorgen dat veel organisaties hem boeken als presentator, dagvoorzitter of spreker voor hun evenement.

Succes als programmamaker en presentator

In 2011 gaat Ewout alleen verder met No Pictures Please en vanaf dan worden zijn televisieproducties steeds groter. Bekende en succesvolle formats van het bedrijf zijn onder meer Ik heb HET nog nooit gedaan (2013), From Russia with Love (2014), Dream School (2017) en Ex on the Beach (2018).
 
In dezelfde periode verricht Ewout nog steeds veel presentatiewerkzaamheden voor diverse programma’s. Zo schittert hij met de presentatie van het Junior Songfestival (2010), Gouden Televizier-Ring Gala (2011), Echte Penoze (2013), Beruchte Gevangenissen (2017), Bureau Burgwallen (2019) en Verslaafd (2019).

Spreker boeken over thema’s met een randje

Veel van de door Ewout geproduceerde en gepresenteerde programma’s delen een belangrijk kenmerk: ze zijn vaak spraakmakend en gaan over onderwerpen met een randje. Veelal zijn er raakvlakken met politie, veiligheid of justitie.
 
In deze hoek boeken veel organisaties Ewout dan ook als dagvoorzitter of presentator. Met zijn journalistieke achtergrond en toegankelijke spreekstijl is hij echter veelzijdig inzetbaar als spreker. Regelmatig leidt hij ook evenementen in andere sectoren in goede banen.

Presentator, dagvoorzitter of spreker op evenementen

Net als in zijn televisieprogramma’s, weet Ewout snel een klik te creëren met zijn publiek. Die vaardigheid komt hem goed van pas op het podium. Als presentator of dagvoorzitter op een congres, seminar of symposium, interviewt hij moeiteloos de meest uiteenlopende doelgroepen en schuwt hij moeilijke vragen niet. Vooraf overlegt hij eerst met de opdrachtgever om zijn werkwijze af te stemmen op de doelgroep en wensen.

Boeken of een optie plaatsen voor Ewout Genemans?

Voor meer informatie over Ewout Genemans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ewout Genemans

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33362 mensen

Specificaties van Ewout Genemans

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Ewout Genemans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ewout Genemans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.