Ferri Somogyi - Presentator

Ferri Somogyi - Presentator boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ferri Somogyi - Presentator.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ferri Somogyi studeert op 18 jarige leeftijd een jaar Informatica in Amerika waar hij ook zijn eerste acteerlessen neemt. Eenmaal terug in Nederland, voor een jaar militaire dienst, neemt Ferri deel aan een algemene auditie voor de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden en speciaal voor Ferri wordt de rol van Rik de Jong in de serie geschreven.

Naast GTST speelt Ferri ook in series als Baantjer, De Garage, Bon Bini Beach en wint hij in 2004 de spannende realityserie Bobo’s in the Bush. Ook was hij te zien in de film Jesus is een Palestijn. Na al deze avonturen en zijn rol in GTST vertrekt Ferri voor een aantal jaren naar Amerika waar hij werkt voor een sportzender en tevens fitnessinstructeur is bij een gerenommeerde sportschool. Sinds 2007 woont Ferri weer in Nederland en speelt hij ook weer de rol van Rik.
 
De laatste jaren is Ferri Somogyi ook regelmatig in het land te zien (en te horen) achter de draaitafels bij discotheken in binnnen- en buitenland. Daarnaast is hij bedenker van het platform voor burgerjournalistiek Snypher.
 
In 2011 wint hij samen met enkele GTST-collega’s het populaire AVRO programma Fort Boyard en vanaf 2012 is hij samen met vriendin Petra Smits het gezicht van de nieuwe campagne van lingeriemerk SJJANS.
 

Ferri is te boeken voor presentaties, meet & greets en als DJ.

Boeken of een optie plaatsen voor Ferri Somogyi - Presentator?

Voor meer informatie over Ferri Somogyi - Presentator kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ferri Somogyi - Presentator

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19186 mensen

Specificaties van Ferri Somogyi - Presentator

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Ferri Somogyi - Presentator

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ferri Somogyi - Presentator kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.