Anita Witzier

Anita Witzier boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Anita Witzier.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Anita Witzier startte haar carriere als omroepster in 1988 bij Veronica, en werkte daarnaast bij deze omroep ook op de afdeling personeelszaken. Later presenteerde ze tv-programma's voor Veronica als Veronica Reisgids, Lucky Lotto Live en Veronica Goes...

Anita een mens met gevoel

In 1996 maakte Witzier de overstap naar de KRO. Ze presenteerde eerst de Aso-show en daarna o.a. Tien voor Taal, Hints, Niet Geschikt voor Uitzending, De Nationale opvoedtest, Blootgewoon en al vanaf 1997 presenteert ze het populaire en ontroerende programma Memories. Sinds 2005 reist Anita voor Memories Tour D'amour elke zomer met haar gasten in de Memories VIP-bus door Europa op zoek naar nooit vergeten vakantieliefdes.

In 2007 won Anita Witzier de Zilveren Televizier-Ster, de publieksprijs voor beste vrouwelijke televisiepersoonlijkheid van het jaar.Verder is Anita ambassadeur van zowel Hulphond NL als het Nationaal Reuma Fonds. Voor haar werk voor het Reuma Fonds is ze in 2011 geridderd in de Orde van Oranje-Nassau, in aanwezigheid van Koninging Beatrix, beschermvrouwe van het fonds. Ook heeft ze een column in het weekblad Margriet.

Anita is in te zetten als gastspreker of presentatrice

Na  diverse malen  genomineerd te zijn, wint Witzier in 2007 de Zilveren Televisier-Ster, dé publieksprijs voor de beste vrouwelijke televisiepersoonlijkheid van het jaar. En ook in het bedrijfsleven valt Witzier in de smaak. Ze is een veelgevraagde gastspreker en presentatrice. Haar brede interesse in combinatie met een warme uitstraling en prettige stem maken haar zeer geliefd.

Boeken of een optie plaatsen voor Anita Witzier?

Voor meer informatie over Anita Witzier kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Anita Witzier

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sprekers en Dagvoorzitters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 28539 mensen

Specificaties van Anita Witzier

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Anita Witzier

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Anita Witzier kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.