Rob Kamphues

Rob Kamphues Boeken of Inhuren? | JB Productions Rob Schreuder

Rob Kamphues boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rob Kamphues.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Rob Kamphues bereikte in 1986 de finales van het Leids Cabaret Festival.
 
Eind jaren ’90 maakte Rob o.a. naast Eric van Muiswinkel en Diederik van Vleuten, deel uit van Vara’s Kopspijkers-team. Vervolgens presenteerde Rob ‘De 8 Plagen van Rob Kamphues’ (2000 - 2003, RTL 4) en maakte hij voor BNN de programma’s ‘BNN at Work’ en ‘Kamphues maakt Vrienden’ (2004).

Van cabaret naar presentatie klussen

In 2004 maakte Rob Kamphues de overstap naar de KRO en presenteerde daar o.a. ‘De Reünie’ (sinds 2005), ‘Nederland Te Koop’ (2006), ‘PK’ (2006 & 2007), ‘Kamphues Boeit’ en ‘Kamphues over de Kop’ (2009). Rob was al betrokken bij de ontwikkeling van een aantal programma’s. Hij startte daarom in 2008 met een aantal compagnons het televisieproductiebedrijf: Purmer Posse.
Binnenkort zal Rob te zien zijn in een nieuw programma van de KRO, genaamd Zonde van de Week.
 
In 2006 wordt Robs eerste boek ‘Naar de Haaien’ gepubliceerd, waarin hij zijn avonturen achter de schermen beschrijft. In 2010 verschijnt ‘Inhaalrace’ waarin hij vertelt over zijn voorliefde voor autoracen, maar ook over het stuklopen van zijn huwelijk. Hij is een autoliefhebber en hobbycoureur. Op zijn eigen weblog brengt Rob Kamphues eveneens regelmatig verslag uit van zijn belevenissen.

Vijfentwintig jaar geleden begon hij er, nu is hij terug bij zijn oude liefde; het theater. 

Met een kleine, intieme voorstelling: Sterke Verhalen. Omdat oude liefde nooit roest. In het najaar van 2012 te zien in verschillende theaters in het land.

Boeken of een optie plaatsen voor Rob Kamphues?

Voor meer informatie over Rob Kamphues kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rob Kamphues

Deze act is bekeken door 23103 mensen

Specificaties van Rob Kamphues

  • Tijdsduur:
  • Begeleiding: 1 persoon