Rob Kamphues

Rob Kamphues Boeken of Inhuren? | JB Productions Rob Schreuder

Rob Kamphues boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rob Kamphues.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Rob Kamphues bereikte in 1986 de finales van het Leids Cabaret Festival.
 
Eind jaren ’90 maakte Rob o.a. naast Eric van Muiswinkel en Diederik van Vleuten, deel uit van Vara’s Kopspijkers-team. Vervolgens presenteerde Rob ‘De 8 Plagen van Rob Kamphues’ (2000 - 2003, RTL 4) en maakte hij voor BNN de programma’s ‘BNN at Work’ en ‘Kamphues maakt Vrienden’ (2004).

Van cabaret naar presentatie klussen

In 2004 maakte Rob Kamphues de overstap naar de KRO en presenteerde daar o.a. ‘De Reünie’ (sinds 2005), ‘Nederland Te Koop’ (2006), ‘PK’ (2006 & 2007), ‘Kamphues Boeit’ en ‘Kamphues over de Kop’ (2009). Rob was al betrokken bij de ontwikkeling van een aantal programma’s. Hij startte daarom in 2008 met een aantal compagnons het televisieproductiebedrijf: Purmer Posse.
Binnenkort zal Rob te zien zijn in een nieuw programma van de KRO, genaamd Zonde van de Week.
 
In 2006 wordt Robs eerste boek ‘Naar de Haaien’ gepubliceerd, waarin hij zijn avonturen achter de schermen beschrijft. In 2010 verschijnt ‘Inhaalrace’ waarin hij vertelt over zijn voorliefde voor autoracen, maar ook over het stuklopen van zijn huwelijk. Hij is een autoliefhebber en hobbycoureur. Op zijn eigen weblog brengt Rob Kamphues eveneens regelmatig verslag uit van zijn belevenissen.

Vijfentwintig jaar geleden begon hij er, nu is hij terug bij zijn oude liefde; het theater. 

Met een kleine, intieme voorstelling: Sterke Verhalen. Omdat oude liefde nooit roest. In het najaar van 2012 te zien in verschillende theaters in het land.

Boeken of een optie plaatsen voor Rob Kamphues?

Voor meer informatie over Rob Kamphues kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rob Kamphues

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 40351 mensen

Specificaties van Rob Kamphues

  • Tijdsduur:
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Rob Kamphues

Rob Kamphues presenteert het televisieprogramma’s De Reünie (vanaf 2005). Momenteel staat hij in het theater met het stuk Sterke Verhalen. Behalve programmamaker is hij ook cabaretier en televisieproducent.

Rob Kamphues is geboren op 16 september 1960 in Purmer. Hij heeft twee kinderen.

Tussen 1986 en 1995 maakte hij deel uit van het cabarettrio De (Morsige) Types en na enkele soloproducties te hebben gedaan tussen 1995 en 1997, bundelde hij in 2001 krachten met Coen Jutte. Dit resulteerde in cabaretshows als ‘Tijd zat’ en ‘Oersoep’. Eind jaren negentig vormde Rob met onder anderen Eric van Muiswinkel en Diederik van Vleuten het actuele panel van het Vara-tv-programma Kopspijkers. Vervolgens presenteerde hij bij RTL4 De 8 plagen van Kamphues en maakte hij voor BNN onder meer het programma Kamphues maakt vrienden.

In 2004 maakte hij de overstap van BNN naar de KRO. Sindsdien is hij betrokken bij de presentatie en ontwikkeling van verschillende KRO-programma’s, met als belangrijkste wapenfeiten de televisieprogramma’s De Reünie, PK en Nederland Te Koop.

In 2004 nam Rob plaats in het panel van de Grootste Nederlander en presenteerde hij De Held van 2004, samen met Karin de Groot. In 2005 startte hij met Kamphues zoekt de grens en presenteerde hij De Reünie. Rob, een autoliefhebber en hobbycoureur, was in 2006 en 2007 betrokken bij het autoprogramma PK. Van 2006 tot en met 2008 was hij naast Yvon Jaspers, Anita Witzier, Derk Bolt, Stefan Stasse en Karin de Groot te zien in Nederland Te Koop. In juli 2007 verzorgde hij met Anita Witzier de presentatie van de Nationale Klimaattest.

In 2006 kwam zijn boek Naar de haaien. Volstrekt onverantwoorde avonturen uit, waarvoor Rob putte uit belevenissen achter de schermen bij de opnames van zijn tv-programma’s. In 2010 verscheen Inhaalrace waarin hij vertelt over zijn voorliefde voor autoracen, maar ook over het stuklopen van zijn huwelijk. 

In 2008 startte Rob samen met Bas Vink, Marc Braun en Edwin Vermeulen een eigen televisieproductiebedrijf, de Purmer Posse.

Vijfentwintig jaar geleden begon hij er, nu is hij terug bij zijn oude liefde; het theater. Met een kleine, intieme voorstelling: Sterke Verhalen. Omdat oude liefde nooit roest. Momenteel te zien in verschillende theaters in het land.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Rob Kamphues

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rob Kamphues kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.