Waarzegster en Tarotlezeres Luna Felice

Waarzegster en Tarotlezeres Luna Felice boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Waarzegster en Tarotlezeres Luna Felice.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Laat uw gasten de Oosterse Wereld betreden!

De wereld die Luna Felice u laat zien en waarin ze u antwoorden geeft op uw levensvragen, inzage geeft in uw huidige situatie, karakter en eigenschappen.
 

De Magie van de Tarot

Luna Felice vertelt uw gasten op een luchtige, geestige, niet zweverige maar altijd correcte manier wat de kaarten vertellen. Haar jarenlange ervaring en opleidingen geven u het juiste inzicht.
Consulten op feesten en evenementen duren circa 10 a 15 minuten per gast en kan, indien wenselijk, aangepast worden naar het aantal belangstellende gasten per avond.


Luna Felice is door haar uitstraling en de Oosterse sfeer de ze meebrengt een graag geziene gast. Een absolute uitdaging en unieke aanvulling op uw (bedrijfs) feest, bruiloft, evenement of beurs.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Waarzegster en Tarotlezeres Luna Felice?

Voor meer informatie over Waarzegster en Tarotlezeres Luna Felice kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Waarzegster en Tarotlezeres Luna Felice

Deze act is bekeken door 17420 mensen

Specificaties van Waarzegster en Tarotlezeres Luna Felice

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Reiskosten: € 0,20 per km vanaf Breda

Boeking of een optie plaatsen voor Waarzegster en Tarotlezeres Luna Felice

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Waarzegster en Tarotlezeres Luna Felice kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.