Gers Pardoel wint Kids Choice Award

26/03/2013

Nickelodeon kondigt vol trots Gers Pardoel aan als winnaar van de Kids Choice Awards 2013 in de categorie Favoriete Ster Benelux! Afgelopen maand hebben Nederlandse en Belgische Nickelodeon fans kunnen stemmen op hun favoriete ster uit de Benelux. Met een ruime meerderheid kwam rapper Gers als winnaar uit de bus.

Hij liet daarmee mede genomineerden Britt Dekker, Ferry Doedens en Epke Zonderland achter zich.
 

Gers Pardoel ontvangt Kids Choice Award in Los Angeles

De Kids Choice Awards werden zaterdag 23 maart uitgereikt in Los Angeles. Gers Pardoel reisde samen met Nickelodeon presentator Patrick Martens af naar LA om daar het megagrote event voor kinderen bij te wonen. Gers mocht als one of the lucky few de orange carpet betreden en alle andere grote sterren ontmoeten. Daarnaast ontving hij uit handen van Patrick zijn felbegeerde zeppelin award; de Blimp.  Een hele eer voor Gers, die daarmee in de voetsporen treedt van grote Nederlandse sterren als Jan Kooijman (winnaar 2011) en Lieke van Lexmond (winnares 2012).
De Kids Choice Awards worden in Nederland gepresenteerd door Patrick Martens en de herhaling wordt uitgezonden op 27 maart om 13:00 uur en op 29 maart om 10:15 uur, uiteraard bij Nickelodeon.

Boeking of een optie plaatsen voor Gers Pardoel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gers Pardoel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.