Gers blijft gers bij financieel conflict

10/08/2012

Gers Pardoel heeft het aan de stok met zijn oude management. Zij willen geld zien voor misgelopen inkomsten.

De rapper reageert bij RTL Boulevard voor het eerst op de kwestie. “Vandaag ben ik broke, maar morgen ben ik rijk, morgen is de toekomst en zal alles beter zijn”, rapt Gers nog op zijn debuutsingle. Zijn vorige management Dr. Media droomde over gouden bergen, maar de samenwerking was al verbroken toen Gers zijn eerste nummer 1-hit scoorde – en de kassa ging rinkelen. Daarom wil Dr. Media nu even 65.000 euro vangen.

Gers Pardoel is boos

De rapper liet al weten dat het oude management ‘een erg eenzijdig beeld’ neerzette in het persoffensief. Inhoudelijk reageert hij niet veel, maar boos lijkt Gers wel. “Mwah, wat is boos. Zou jij het leuk vinden? Nee? Oké, dan laten we het daarbij.”

Door schade en schande wijzer worden lijkt dus ook voor Gers op te gaan. “Ik ben nog steeds dezelfde Gers Pardoel als een half jaar geleden en een jaar geleden, ik denk alleen dat je in de tussentijd wat slimmer moet worden.”

Boeking of een optie plaatsen voor Gers Pardoel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gers Pardoel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.