Pinkpop: Gers Pardoel verrast met platina plaat

29/05/2012

Gers Pardoel ontving op het podium van Pinkpop uit handen van zijn tweelingbroer Robbie een platina plaat voor zijn album Deze Wereld is van Jou.

Gers Pardoel is maandagmiddag op Pinkpop verrast met een platina plaat voor zijn debuutalbum. De cd van de rapper werd sinds de verschijning eind vorig jaar meer dan vijftigduizend keer verkocht.Gers kreeg de prijs van zijn broertje en Giel Beelen. Volgens de 3FM-dj is Deze Wereld Is Van Jou de eerste Nederlandse hiphopplaat die de platina status weet te behalen. Het album bevat onder meer de hit Ik Neem Je Mee en de nieuwe single Zijn. Pardoels optreden op Pinkpop werd vastgelegd voor de videoclip bij het nummer. "Jullie komen er allemaal in, maak je niet druk", beloofde hij het publiek.
 
De rapper werd maandag op het podium van Pinkpop bijgestaan door Sef en The Opposites. "Jullie zouden jezelf moeten zien, jullie zien er echt fantastisch uit", zei Gers tegen het publiek. "Ik heb veel meegemaakt afgelopen jaar, maar dit is wel heel gaaf."
 
Later treden nog The Specials en James Morrison op. Bruce, The Boss, Springsteen sluit Pinkpop 2012 af.

Boeking of een optie plaatsen voor Gers Pardoel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gers Pardoel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.