Gers Pardoel onverminderd populair in België

03/05/2012

Gers Pardoel blijft ook in april de populairste Nederlandstalige artiest in België wat betreft airplay. Dat was ook in maart al het geval.

In januari was Pardoels single Ik Neem Je Mee zelfs de populairste single, zowel nationaal áls internationaal, in Vlaanderen. In de algemene Nielsen Airplay Top 10 over april behoudt Pardoel zijn vierde positie. Hij moet alleen Next To Me van Emeli Sandé, I’m A Bird van Marco Z en Carly Rae Jespens Call Me Maybe voor zich dulden.

In de Nielsen Nederlandstalige Airplay Top 5 staan drie nummers van Nederlandse artiesten. Pardoel staat er naast met Bagagedrager ook in met Ik Neem Je Mee (op vier). Daarnaast staat Kraantje Pappie op drie met Waar Is Kraan?. Nederlandse hiphop blijft dus populair in Vlaanderen.

Beide rappers zorgen er tevens voor dat Universal een flink airplaychartaandeel scoort, van 33,07 procent. Noah’s Ark, het label van Kraantje Pappie, ging begin dit jaar een samenwerking aan met Top Notch. Dat label werkt op zijn beurt sinds april 2008 samen met Universal.

Bron: entertainmentbusiness.nl 

Boeking of een optie plaatsen voor Gers Pardoel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gers Pardoel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.