Gers Pardoel wint Serious Talent Award

11/04/2012

Het kan niet op voor rapper Gers Pardoel. Hij scoorde drie top vijf-hits in een paar maanden, heeft ook veel succes in Vlaanderen en ontving gisteravond de ‘Serious Talent Award’ uit handen van Tim van Handsome Poets.

De winnaar werd bekendgemaakt tijdens ‘Paaspop’, waarbij alle finalisten, buiten Gers Pardoel ook Chagall, Chef’Special, Dotan en Kensington, optraden tijdens een speciale 3FM-uitzending van ‘That’s live’. De ‘Serious Talent Award’ wordt door een jury uitgereikt aan de act die na uitgeroepen te zijn tot ‘Serious Talent’ het meeste uit de carrière heeft gehaald.

Vorig jaar brak Gers Pardoel definitief door met zijn nummer één-hit ‘Ik neem je mee’ (vijf weken). Daarna scoorde hij ook nog een grote hit met Guus Meeuwis en het nummer ‘Nergens zonder jou’ (#5). Momenteel staat hij samen met Sef al elf weken achter elkaar en dertien weken in totaal in de top tien van de ‘Single Top 100’ met ‘Bagagedrager’ (#2). Ook in Vlaanderen is hij razend populair, getuige zijn top vijf-hits in de ‘Ultratop 50’ met ‘Ik neem je mee’ (#2) en ‘Bagagedrager’ (#3).

Als winnaar van de ‘Serious Talent Award’ zal Gers Pardoel donderdag een optreden mogen verzorgen tijdens de uitreiking van de ‘3FM Awards’.

Tekst: Ivo Schimmel
Bron: Shownu.nl

Boeking of een optie plaatsen voor Gers Pardoel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gers Pardoel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.