DI-RECT

DI-RECT huren of boeken? | JB Productions Setvexy

DI-RECT boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DI-RECT.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

DI-RECT heeft zich al meer dan 15 jaar bewezen als een van de topacts in Nederland, met een indrukwekkende reeks radiohits en legendarische liveoptredens. Het jubileum van de band werd groots gevierd met een uitverkocht concert op het prachtige strand van Scheveningen, wat slechts een hoogtepunt was in een carrière vol hoogtepunten. Met meer dan 1500 shows en 7 studioalbums op hun naam, is DI-RECT een geoliede machine op het podium, die het publiek keer op keer weet te overdonderen met hun energieke performance.

De liveoptredens van DI-RECT zijn nog altijd doordrenkt met de energie van nieuwkomers

De bandleden, bestaande uit Marcel Veenendaal, Bas van Wageningen, Spike van Zoest, Jamie Westland en Vince van Reeken, staan garant voor een avond vol adrenaline, passie en knallende alternatieve rock.

Of het nu gaat om een besloten bedrijfsfeest, een relatie-evenement of een ander speciaal moment, DI-RECT is de ideale keuze als afsluiter. Met een indrukwekkende lijst hits en een reputatie voor explosieve live shows, zullen ze het publiek gegarandeerd wegblazen en voor een onvergetelijke ervaring zorgen.

 

Boeken of een optie plaatsen voor DI-RECT?

Voor meer informatie over DI-RECT kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DI-RECT

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 68835 mensen

Specificaties van DI-RECT

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 5 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van DI-RECT

Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap.

De vijftien jaar die daarop volgden waren een ‘rollercoaster ride’. Met 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 2000 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat ‘they’re here to stay’. 

In 2009 nam Marcel Veenendaal het stokje over van zanger Tim Akkerman. De eerste single in nieuwe samenstelling ‘Times are Changing’ werd de eerste nr.1 hit die de band ooit scoorde en deze droomstart luidde een heel nieuw tijdperk in.

Inmiddels heeft DI-RECT haar 15 jarig jubileum achter de rug. Dit heeft de band groots gevierd met een concert op het strand van Scheveningen voor 12.500 man. 

In het najaar van 2017 verscheen ‘Rolling with the Punches’ het nieuwe album van DI-RECT. De release van dit voor een Edison genomineerde album, werd onlangs gevierd met de bands grootste clubshow tot nu toe in de AFAS Live. Dit voorjaar gaat de band met deze nieuwe muziek het land in met de “Rolling with the Punches” clubtour.

Het neerzetten van een grote show in de AFAS Live, was een mooie uitdaging en een intensief avontuur. Voor DI-RECT is het door de jaren heen ‘vanzelfsprekend’ geweest om on the road te zijn. Na de ‘one of’ show van afgelopen najaar was het dan ook snel duidelijk dat de band met deze show het land in wilde. Afgelopen voorjaar verkocht de band 11 shows door heel het land uit. Daarom zijn er in Oktober 7 shows toegevoegd aan de 'Rolling With The Punches' tour. 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor DI-RECT

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DI-RECT kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.