DI-RECT

DI-RECT huren of boeken? | JB Productions Setvexy

DI-RECT boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DI-RECT.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

DI-RECT staat alweer meer dan 15 jaar aan de Nederlandse top en heeft een reeks radio en live klassiekers in de achterzak. De band vierde hun jubileum groots met een uitverkocht concert op het strand van Scheveningen. Na ruim 1500 shows en 7 studioalbums is deze act een geoliede machine die over het podium raast. Een live show heeft nog altijd de energie van een jonge honden band. Op naar een zomer vol adrenaline, shows en knallende alternatieve rock.

DI-RECT explosief met energieke live shows

DI-RECT, bestaande uit Marcel Veenendaal, Bas van Wageningen, Spike van Zoest, Jamie Westland en Vince van Reeken, staat bekend om zijn energieke live optredens en zijn bijzondere geschiedenis.

Met een flinke rij hits is DI-RECT ideaal geschikt als ‘stevige’ afsluiter van uw besloten bedrijfsfeest of relatie-evenement.

 

Boeken of een optie plaatsen voor DI-RECT?

Voor meer informatie over DI-RECT kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DI-RECT

Deze act is bekeken door 42968 mensen

Specificaties van DI-RECT

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 5 personen