DI-RECT

DI-RECT huren of boeken? | JB Productions Setvexy

DI-RECT boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DI-RECT.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

DI-RECT staat alweer meer dan 15 jaar aan de Nederlandse top en heeft een reeks radio en live klassiekers in de achterzak. De band vierde hun jubileum groots met een uitverkocht concert op het strand van Scheveningen. Na ruim 1500 shows en 7 studioalbums is deze act een geoliede machine die over het podium raast. Een live show heeft nog altijd de energie van een jonge honden band. Op naar een zomer vol adrenaline, shows en knallende alternatieve rock.

DI-RECT explosief met energieke live shows

DI-RECT, bestaande uit Marcel Veenendaal, Bas van Wageningen, Spike van Zoest, Jamie Westland en Vince van Reeken, staat bekend om zijn energieke live optredens en zijn bijzondere geschiedenis.

Met een flinke rij hits is DI-RECT ideaal geschikt als ‘stevige’ afsluiter van uw besloten bedrijfsfeest of relatie-evenement.

 

Boeken of een optie plaatsen voor DI-RECT?

Voor meer informatie over DI-RECT kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DI-RECT

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 63213 mensen

Specificaties van DI-RECT

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 5 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van DI-RECT

Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap.

De vijftien jaar die daarop volgden waren een ‘rollercoaster ride’. Met 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 2000 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat ‘they’re here to stay’. 

In 2009 nam Marcel Veenendaal het stokje over van zanger Tim Akkerman. De eerste single in nieuwe samenstelling ‘Times are Changing’ werd de eerste nr.1 hit die de band ooit scoorde en deze droomstart luidde een heel nieuw tijdperk in.

Inmiddels heeft DI-RECT haar 15 jarig jubileum achter de rug. Dit heeft de band groots gevierd met een concert op het strand van Scheveningen voor 12.500 man. 

In het najaar van 2017 verscheen ‘Rolling with the Punches’ het nieuwe album van DI-RECT. De release van dit voor een Edison genomineerde album, werd onlangs gevierd met de bands grootste clubshow tot nu toe in de AFAS Live. Dit voorjaar gaat de band met deze nieuwe muziek het land in met de “Rolling with the Punches” clubtour.

Het neerzetten van een grote show in de AFAS Live, was een mooie uitdaging en een intensief avontuur. Voor DI-RECT is het door de jaren heen ‘vanzelfsprekend’ geweest om on the road te zijn. Na de ‘one of’ show van afgelopen najaar was het dan ook snel duidelijk dat de band met deze show het land in wilde. Afgelopen voorjaar verkocht de band 11 shows door heel het land uit. Daarom zijn er in Oktober 7 shows toegevoegd aan de 'Rolling With The Punches' tour. 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor DI-RECT

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DI-RECT kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.