De 3 Baritons

De 3 Baritons boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De 3 Baritons.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

3Baritons bestaat uit de unieke combinatie van Nederlands populairste klassieke zangers: Ernst Daniel Smid, Henk Poort en Marco Bakker. Elk kunnen de heren bogen op grote populariteit en vakmanschap als het gaat om opera, operette, concerten, musicals, en TV-, theater- en filmproducties.

Ernst Daniel Smid, Henk Poort en Marco Bakker dé 3 Baritons

Het succes van 3Baritons begon als een eenmalig optreden tijdens een TV-gala van Ivo Niehe. Dit werd zo'n ongehoord succes dat de telefoons niet meer stil stonden met als gevolg: een uitverkocht Carré, een tot de nok gevuld Amsterdams Concertgebouw, talloze TV-registraties en miljoenen aan de buis gekluisterde fans.

Dit alles bovendien resulterend in een megaverkoop van hun eerste CD. Maar de agenda’s van de heren Smid, Poort en Bakker waren destijds al dermate volgeboekt dat er van een lange samenwerking geen sprake kon zijn.

De 3 Baritons maken hun come back

Jaren later besloten zij toch om de lol van toen, de passie van eenieder, weer te stroomlijnen in de vorm van een fantastische act. Een aantal dagen per jaar maken de heren van 3 Baritons hun agenda's daarom graag vrij om bijzondere optredens te verzorgen tijdens openbare evenementen en besloten bedrijfsevenementen.

Met veel plezier en respect voor elkaars vakmanschap presenteren 3 Baritons stijlvolle, klassieke - maar ook vaak feestelijke - melodieën waarvoor het publiek maar wat graag applaudisseert. 

Boeken of een optie plaatsen voor De 3 Baritons?

Voor meer informatie over De 3 Baritons kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De 3 Baritons

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21156 mensen

Specificaties van De 3 Baritons

  • Tijdsduur: 1 x 35/40 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De 3 Baritons

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De 3 Baritons kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.