Jurylid Angela Groothuizen niet zomaar over straat

21/08/2012

De 52-jarige zangeres en presentatrice wordt geregeld aangesproken door hoopvolle talenten. "Op straat lopen is wel even werken."

"Mensen barsten op straat in zingen uit", schetst Groothuizen voor de camera van Novum Nieuws. Niet alleen op straat kan Angela op spontane audities rekenen. "Het gaat de hele dag door. Mijn mailbox en Twitter worden overspoeld met de vraag: wil je hier even naar kijken?"

Hoewel Angela de vele verzoekjes leuk vindt om te krijgen, kan ze er onmogelijk op ingaan. "Als ik dat zou doen, ben ik daar de hele dag mee bezig. Het is gewoonweg te veel. Heel soms doe ik het wel, maar dan is meteen de hele familie blij en krijg ik nog vier vragen."

Groothuizen vertrouwt erop dat de vele aandacht uiteindelijk afneemt. "Je bent zo populair als je laatste hit, dit is nu even een tijd waarin iedereen me herkent en iets liefs wil zeggen. Dat is op zich fantastisch om mee te maken, maar gaat ook weer over."

Boeking of een optie plaatsen voor Angela Groothuizen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Angela Groothuizen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.