Angela Groothuizen produceert single Fabiënne

13/07/2012

Angela Groothuizen heeft de nieuwe single van de The Voice Kids-winnares Fabiënne geproduceerd. De jonge zangeres componeerde zelf het liedje Feelings.

"Ik ging achter de piano zitten, ik speelde wat en dacht: dat is best mooi", zei de 14-jarige Fabiënne donderdag in RTL Boulevard. Fabiënne schreef eerder dit jaar de titel van de eerste editie van The Voice Kids op haar naam.

Angela Groothuizen, haar coach in The Voice Kids, is erg enthousiast over de single. "Ik dacht: hoor ik dit goed? Ik heb het op mijn telefoon staan en het gaat er nooit meer af. Ik moet me heel erg vergissen als dit niet heel bijzonder is."

Fabiënne had er behoorlijk was moeite mee om zich na de talentenjacht weer op school te richten. "School is niet altijd even leuk. Maar het moet wel. Hoe sneller ik het afmaak, hoe sneller ik bezig kan zijn met muziek."

Boeking of een optie plaatsen voor Angela Groothuizen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Angela Groothuizen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.