Meidengroep Starz

Meidengroep Starz boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meidengroep Starz.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Monique en Cheraly vormen samen StarZ.

Al op jonge leeftijd waren beide dames er van overtuigd dat zij wilden : Dansen, Zingen en Acteren ! En dat het liefste allemaal tegelijkertijd.
Monique begon met dansen en niet veel later volgden acteer- en zanglessen. Als lid van een dansgroep en een showteam kreeg zij zo de kans om te ruiken aan de entertainmentwereld. Voor Monique diende zich een perfecte uitdaging aan : de meidengroep KUS, waar zij uiteindelijk een vaste waarde in is geworden.

Cheraly deed op haar 15e auditie voor een internationale dans academie in Den Haag, daar kreeg zij 6 jaar lang les in o.a. Klassiek Ballet, Jazzdans, Tapdans, Acteren en zangles. Haalde haar diploma en tegelijkertijd ook haar docentendiploma voor Dans.
Cheraly danst uiteindelijk in o.a. Brussel en Dubai. En op TV voor Jensen!, Tv Kantine, Life and Cooking, een cheerleading team en in een Dinnershow. Afgelopen jaren werkte zij Disney Resort Tokyo.

Cheraly en Monique vonden elkaar in Monique's eigen dansschool en besloten als Starz verder te gaan, met vrolijk repertoire.

De eerste single was direct met Coole Piet Diego en heet: "Boom boom"

Boeken of een optie plaatsen voor Meidengroep Starz?

Voor meer informatie over Meidengroep Starz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meidengroep Starz

Deze act is bekeken door 28589 mensen

Specificaties van Meidengroep Starz

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meidengroep Starz

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meidengroep Starz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.