Erna Temming

Erna Temming boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Erna Temming.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Erna Temming geboren en getogen in Utrecht, komt uit een gezin van vijf kinderen waarin zij al als klein meisje dagelijks in contact kwam met de showbizz. Haar ouders speelden samen in een dansorkest en moesten thuis regelmatig repeteren. Vaak op zaterdagochtend werd de zanginstallatie neergezet in de huis-kamer en werd er uit volle borst door het gehele gezin meegezongen.

Dus de liefde voor muziek stroomt al van kinds af aan door de aderen.

Het lef om op een podium te springen kwam pas veel later. De zenuwen speelde in die jaren een te grote rol. Mede door de steun van familie en vrienden besloot ze zich toch aan te sluiten bij het toen bestaande orkest The Twilights.

Tijdens de optredens in het land ontmoette zij met regelmaat het zangduo - Het Holland Duo

Het was 1997 toen Jan Verhoeven, op zoek naar een nieuwe zangpartner, Erna benaderde. Deze ontmoeting resulteerde in een 13 jaar lange samenwerking waarin vele albums zijn uitgebracht.

Zo heeft Erna alle podia in Nederland mogen betreden, van Bruin cafe tot concertzaal. 

Dit alles heeft zeker de basis gelegd voor haar  soloccarriere waar zij al diverse singles heeft uitgebracht zoals bv.

 • Ik heb je liefde
 • Mooiste engel
 • Commeci comme ca

Boeken of een optie plaatsen voor Erna Temming?

Voor meer informatie over Erna Temming kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Erna Temming

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 39170 mensen

Specificaties van Erna Temming

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Erna Temming

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

W.V. Groot Winkelcentrum Overvecht

 • Door: Carla van Elk
 • Locatie: Utrecht
 • Datum:

Super; geweldig feestje geweest! Mede door deze geweldige artiest en de goede organisatie en samenwerking met alle medewerkers van JB!

Waardering:

9,0

Biografie van Erna Temming

Biografie

Erna Temming geboren en getogen in Utrecht , Familie van Henk Temming, komt uit een gezin van vijf kinderen waarin zij al als klein meisje dagelijks in contact kwam met de showbizz. Mama en papa speelde samen in een dansorkest en moesten thuis regelmatig repeteren.

Vaak op zaterdagochtend werd de zanginstallatie neergezet in de huis-kamer en werd er uit volle borst door het gehele gezin meegezongen. Dus de liefde voor muziek stroomt al van kinds af aan door de aderen. Het lef om op een podium te springen kwam pas veel later! De zenuwen speelde in die jaren een te grote rol.

Tot op een avond dat Erna noodgedwongen haar mama moest vervangen wegens een serieuze keelontsteking, in het dansorkest van haar vader. Deze samenwerking resulteerde in een groot succes, wat haar op aandringen van anderen heeft doen besluiten zich aan te sluiten bij het bestaande Orkest The Twilights. Tijdens een van de optredens in het land ontmoette zij met regelmaat het zangduo “Het Holland Duo” waar Jan Verhoeven en Marianne Weber deel van uit maakte.

Het was 1997 toen Jan Verhoeven, op zoek naar een nieuwe zangpartner, Erna benaderde. Deze ontmoeting resulteerde in een 13 jaar lange samenwerking waarin vele albums zijn uitgebracht. Zo heeft Erna alle podia in Nederland mogen betreden, van Concertzaal tot het Bruine Cafe. Hiermee werd en is zeker de basis gelegd voor nu haar eigen solocarriere.

Na het stoppen van het Holland Duo, en de behoefte om zich te presenteren aan alle fans van het Nederlandstalige Lied, heeft zij haar thuishaven gevonden bij Emile Hartkamp & Norus Padidar die als geen ander haar dat kunnen meegeven waar zij zo naar verlangt heeft en waar alle fans van dit genre zo lang op hebben moeten wachten.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Erna Temming

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Erna Temming kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.