DJ Korsakoff

DJ Korsakoff boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Korsakoff.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

DJ Korsakoff, oftewel Lindsay van der Eng, maakt en draait melodieuze hardcore.

Veel mensen denken dat in een letterlijk keiharde mannen wereld een vrouw haar hoofd niet boven water kan houden...

Als er een deejay is die het tegendeel bewezen heeft, is dat wel de populairste vrouwelijke deejay van het moment, DJ Korsakoff.

Wekelijks staat zij haar “mannetje” voor duizenden bezoekers van clubs in binnen en buitenland. Met haar draaitechniek, enthousiasme en betoverende looks weet zij het hoofd van menig muziek liefhebber op hol te brengen.

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Korsakoff?

Voor meer informatie over DJ Korsakoff kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Korsakoff

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32509 mensen

Specificaties van DJ Korsakoff

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van DJ Korsakoff

DJ Korsakoff, oftewel Lindsay, maakt en draait melodieuze hardcore. Haar eerste release op het bekende Third Movement label, "Separated World", werd meteen een grote partyhit. Ook de opvolgers, "Tamara" en "My empty bottle" deden het ook erg goed in Italie, Duitsland, Spanje en Nederland. Deze hardcore, die toegankelijk is door de mooie melodieen, en haar prachtige looks, zorgen voor een sensatie achter de draaitafel. Ze heeft in 2004 getekend voor het nieuwe label Pro Artist Management (PAM) van DJ X-ess, en zal hier voortaan haar dansvloervullende producties op releasen.

Ze maakte haar draaidebuut
op Masters of Hardcore 2004 in het Thialf stadion in Heerenveen, voor 15.000 uitzinnige hardcorefreaks. Ze is nu klaar om haar skills aan iedereen te tonen! Na de zomer van 2004 scoort ze samen met DJ Outblast een grote hit met het nummer "Unleash the Beast". Ook haar tweede video "Stardom" (het thema van Thunderdome 2005) wordt een groot succes. DJ Korsakoff, the new lady of hardcore.

DJ Korsakoff, the new lady of hardcore

  • 2004 Unleash the beast (vs DJ Outblast)
  • 2004 Powerrave
  • 2004 Stardom (Thunderdome 2004 Anthem)
  • 2003 My empty bottle
  • 2002 Tamara
  • 2001 Separated world
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Korsakoff

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Korsakoff kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.