Charly Luske

Charly Luske inhuren of boeken | JB Productions Laura Oldenbroek

Charly Luske boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Charly Luske.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Boek Charly voor een indrukwekkend tape optreden 

Charly Luske werd onder het grote publiek bekend na zijn spectaculaire auditie bij The voice Of Holland. Op dit moment treedt hij op door het hele land en werkt hij hard aan eigen repertoire.

Als Charly zeventien is, leest zijn moeder in de krant een advertentie van een modellenbureau. Ze zoeken jongens voor een nieuwe groep. Ze schijft hem in en hij komt door de audities. Ineens wordt hij de leadzanger van de boyband 'Velvet'. In 2001 wordt Charly de leadzanger van 'Boyband' waarmee o.a. de single 'Driving me Crazy' uitgebracht wordt. Deze band ontstond als spin-off van de gelijknamige musical 'Boyband', waarin hij de hoofdrol van Sean vertolkte.

Na Boyband volgden er meerdere musicals. Intussen worden ook op TV diverse uitstapjes gemaakt. Zo speelt hij in 'Zoop', 'Meiden van De Wit' en 'Costa' en wordt hij als presentator gevraagd voor o.a. 'Het Beste Idee van Nederland' en 'De Leukste Thuisvideo's'. Toch ligt zijn hart primair bij muziek: hij schrijft, componeert en treedt op. 

Hij was dé favoriet van de tweede editie van The voice of Holland tot en met de halve finale.

Daardoor is hij bekend geworden bij het grote publiek. 

Charly Luske is nu te boeken voor een indrukwekkend tape optreden met gitarist en pianist, akoestisch optreden of optreden met live band, waarbij hij diverse hits ten gehore brengt.

Boeken of een optie plaatsen voor Charly Luske?

Voor meer informatie over Charly Luske kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Charly Luske

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 102330 mensen

Specificaties van Charly Luske

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Charly Luske

Charly Luske uit het team van Nick en Simon was vanaf het begin de populairste artiest van de tweede editie van The voice of Holland.
Charly Luske komt uit een muzikaal gezin en begon eerder met zingen dan met praten. Hij acteerde in de televisiefilm 'De Tijdmeester' toen hij 11 jaar was. Maar uiteindelijk was het zijn vader die hem stimuleerde om klassieke zangles te volgen. Als Charly zeventien is, leest zijn moeder in de krant een advertentie van een modellenbureau. Ze zoeken jongens voor een nieuwe groep. Ze schijft hem in en hij komt door de audities. Ineens wordt hij de leadzanger van de boyband 'Velvet'. In 2001 wordt Charly de leadzanger van 'Boyband' waarmee o.a. de single 'Driving me Crazy' uitgebracht wordt. Deze band ontstond als spin-off van de gelijknamige musical 'Boyband', waarin hij de hoofdrol van Sean vertolkte.

Na Boyband volgden er meerdere musicals. Vanaf 2002 speelt Charly in diverse producties, waaronder 'Turks Fruit' en 'The Wiz'. In 2003 krijgt hij met Tanja zijn eerste zoon, Billy. Begin 2004 maakt hij een uitstapje naar het Nationaal Songfestival om uiteindelijk weer terug te keren naar musical. In 2007 krijgt hij de hoofdrol in de Duitse versie van de Queen musical 'We Will Rock You'. Anderhalf jaar pendelt hij tussen de Musical Dome in Keulen (Duitsland) en zijn thuis in Nederland. Charly trouwt met Tanja en komt terug naar Nederland om rollen te spelen in de klassieker 'Op Hoop Van Zegen' en de 'Full Monty' en uiteindelijk ook hier in Nederland in 'We Will Rock You' verschillende rollen voor zijn rekening te nemen. Intussen worden ook op TV diverse uitstapjes gemaakt. Zo speelt hij in 'Zoop', 'Meiden van De Wit' en 'Costa' en wordt hij als presentator gevraagd voor o.a. 'Het Beste Idee van Nederland' en 'De Leukste Thuisvideo's'. Toch ligt zijn hart primair bij muziek: hij schrijft, componeert en treedt op.

Hoewel hij zijn musicalrollen heel duidelijk op muziek had geselecteerd begon het toch steeds meer te jeuken om weer met allerlei bandjes en in diverse formaties de poppodia te beklimmen. Zijn musical carrière heeft Charly dan ook even op een laag pitje gezet om een gooi te doen naar een carrière in de muziek waar op dit moment zijn belangrijkste focus ligt.

Hij was dé favoriet van de tweede editie van The voice of Holland tot en met de halve finale waardoor hij bekend is geworden bij het grote publiek. Charly is vanaf nu te boeken voor een indrukwekkend tape optreden of een optreden met live band. Vraag naar de mogelijkheden!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Charly Luske

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Charly Luske kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.