Charly Luske

Charly Luske inhuren of boeken | JB Productions Laura Oldenbroek

Charly Luske boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Charly Luske.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Boek Charly voor een indrukwekkend tape optreden 

Charly Luske werd onder het grote publiek bekend na zijn spectaculaire auditie bij The voice Of Holland. Op dit moment treedt hij op door het hele land en werkt hij hard aan eigen repertoire.

Als Charly zeventien is, leest zijn moeder in de krant een advertentie van een modellenbureau. Ze zoeken jongens voor een nieuwe groep. Ze schijft hem in en hij komt door de audities. Ineens wordt hij de leadzanger van de boyband 'Velvet'. In 2001 wordt Charly de leadzanger van 'Boyband' waarmee o.a. de single 'Driving me Crazy' uitgebracht wordt. Deze band ontstond als spin-off van de gelijknamige musical 'Boyband', waarin hij de hoofdrol van Sean vertolkte.

Na Boyband volgden er meerdere musicals. Intussen worden ook op TV diverse uitstapjes gemaakt. Zo speelt hij in 'Zoop', 'Meiden van De Wit' en 'Costa' en wordt hij als presentator gevraagd voor o.a. 'Het Beste Idee van Nederland' en 'De Leukste Thuisvideo's'. Toch ligt zijn hart primair bij muziek: hij schrijft, componeert en treedt op. 

Hij was dé favoriet van de tweede editie van The voice of Holland tot en met de halve finale.

Daardoor is hij bekend geworden bij het grote publiek. 

Charly Luske is nu te boeken voor een indrukwekkend tape optreden met gitarist en pianist, akoestisch optreden of optreden met live band, waarbij hij diverse hits ten gehore brengt.

Boeken of een optie plaatsen voor Charly Luske?

Voor meer informatie over Charly Luske kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Charly Luske

Deze act is bekeken door 63382 mensen

Specificaties van Charly Luske

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland