Chris Hordijk

Chris Hordijk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Chris Hordijk.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Inmiddels is de nuchtere Chris Hordijk wel gewend aan het idee dat massa's muziekliefhebbers zwijmelen bij zijn geweldige fluwelen stemgeluid.

Zijn cover van 'The A Team' van Ed Sheeran overtreft het origineel met gemak

Woonachtend in Wageningen komt Chris uit een muzikaal gezin, want zijn zus Lisa Lois heeft al eerder de talentenshow X-Factor gewonnen.
Op zijn 15de had Chris genoeg gespaard om een drumstel te kunnen kopen en vanaf dat moment zit hij in bandjesChris blijkt naast drummer ook een te gekke zanger te zijn. Zo speelt hij in verschillende formaties. Met een eigen klank en soulachtige interpretatie weet hij stevige funk en rock songs om te toveren tot soulvolle tracks. Recht uit het hart.
Ook in Ede en Wageningen is Chris geen onbekende. Zo treedt Chris momenteel op als drummer bij de Pearl Jam tribute band Backalive en de formatie Spoonbag.

Naast zanger en drummer is Chris ook member van het songwriterteam Orangetracks.com dat bestaat uit Wesley Glasmacher en Chris Hordijk. Wesley en Chris schrijven hun eigen songs van motown tot popmuziek.
Nu is hij te boeken voor een optreden waar hij al zijn hits ten gehore brengt.

Boeken of een optie plaatsen voor Chris Hordijk?

Voor meer informatie over Chris Hordijk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Chris Hordijk

Deze act is bekeken door 38517 mensen

Specificaties van Chris Hordijk

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland