Chris Hordijk

Chris Hordijk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Chris Hordijk.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Inmiddels is de nuchtere Chris Hordijk wel gewend aan het idee dat massa's muziekliefhebbers zwijmelen bij zijn geweldige fluwelen stemgeluid.

Zijn cover van 'The A Team' van Ed Sheeran overtreft het origineel met gemak

Woonachtend in Wageningen komt Chris uit een muzikaal gezin, want zijn zus Lisa Lois heeft al eerder de talentenshow X-Factor gewonnen.
Op zijn 15de had Chris genoeg gespaard om een drumstel te kunnen kopen en vanaf dat moment zit hij in bandjesChris blijkt naast drummer ook een te gekke zanger te zijn. Zo speelt hij in verschillende formaties. Met een eigen klank en soulachtige interpretatie weet hij stevige funk en rock songs om te toveren tot soulvolle tracks. Recht uit het hart.
Ook in Ede en Wageningen is Chris geen onbekende. Zo treedt Chris momenteel op als drummer bij de Pearl Jam tribute band Backalive en de formatie Spoonbag.

Naast zanger en drummer is Chris ook member van het songwriterteam Orangetracks.com dat bestaat uit Wesley Glasmacher en Chris Hordijk. Wesley en Chris schrijven hun eigen songs van motown tot popmuziek.
Nu is hij te boeken voor een optreden waar hij al zijn hits ten gehore brengt.

Boeken of een optie plaatsen voor Chris Hordijk?

Voor meer informatie over Chris Hordijk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Chris Hordijk

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 63617 mensen

Specificaties van Chris Hordijk

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Chris Hordijk

Volmaakt gelukkig. Die woorden gebruikt Chris Hordijk uit Wageningen (28) als hij praat over het maken van muziek en het zingen van liedjes. "Ik wil dan ook keihard werken om de kans die ik nu krijg waar te maken," zegt de getrouwde zanger. In het dagelijks leven werkt hij als invorderingsambtenaar in de gemeente Rhenen, maar de kans is groot dat dat niet lang meer duurt. Want zingen is zijn grootste passie. "Natuurlijk wil ik er voor kiezen om fulltime muzikant te worden. Daar doe ik absoluut niet stiekem over."

In The Voice of Holland ontdekt Nederland in Chris Hordijk een geweldige zanger. Maar ook Chris ontdekt zichzelf pas écht in The Voice. "Ik zing nog niet zo lang, pas vanaf 2008. Ben in een bluesrockband in de Achterhoek begonnen, heb een tijdje in een feestband gezeten. Zo heb ik veel geleerd."

Maar ballades, tegenwoordig zijn absolute specialiteit, zong hij al die tijd niet. "De andere bandleden stonden daar niet voor open en de kroegen kreeg je er niet gek mee. Pas nu merk ik dat ik er wél goed mee weg kom. Dat komt door The Voice Of Holland. Daarin zong ik voor het eerst kleine liedjes. Dat blijkt voor mij het omslagpunt te zijn geweest."

Eerst staat Chris Hordijk nog te boek als de broer van X Factor-winnares Lisa Lois, maar dat beeld kantelt als blijkt hoe mooi hij kan zingen. Zijn singles worden duizenden keren gedownload en halen al snel met gemak de hoogste posities in de ranglijst. Zijn cover van The A Team van de Britse zanger Ed Sheeran overtreft het origineel zelfs met gemak. Gevoelige liedjes zingen en emoties overbrengen, daar blijkt Chris meester in.

Minder goed is Chris lange tijd in het objectief beoordelen van zijn eigen kunnen. Waar Nederland jubelt en Chris vele uitzendingen op rij het gesprek van de dag is blijft hij zelf kritisch. In heftige mate. "Ik ben zo vreselijk streng voor mezelf,:" weet de zanger. "Ik zie steevast zoveel dingen die ik niet goed vind en die moeten dan beter. Beelden van mezelf kan ik ook nauwelijks terugzien. Die eigenschap irriteert me vreselijk, maar toch maakt het ook dat ik ben wie ik nu ben. Het is goed om kritisch op jezelf te zijn, vind ik."

Zijn huidige succes maakt dat hij inmiddels een stuk zekerder is geworden van zijn zaak, stelt Chris. "Ik merk dat ik iets kan wat veel mensen leuk vinden en daar haal ik kracht en zelfverzekerdheid uit. Ik wil nu doorpakken en me op mijn muziek gaan richten, want dit is wat ik wil. Ik hoef niet op televisie te komen, hoef er ook niet rijk van te worden, als ik maar muziek kan maken. Als je daar eenmaal van hebt geproefd, zoals ik de laatste maanden heb gedaan, wil je niet anders meer."

Chris is daarom met heel zijn hart aan het optreden geslagen en hoopt bovendien snel eigen muziek uit te brengen. "Om nog makkelijker liedjes te kunnen schrijven leer ik mezelf daarom gitaar spelen," zegt hij. "Ieder vrij moment van de dag pak ik dat ding om te oefenen. Nu moet ik nog met ideeën naar vrienden die het dan me voor me spelen, straks kan ik het lekker zelf. Met de liedjes die ik ga maken sta ik straks het liefst in kleine kroegen, als het even kan met een band achter me. In de kleine zaaltjes, waar je veel contact maakt met de mensen die speciaal voor jou komen. Je weet tijdens zulke intieme concerten namelijk voor wie je zingt en die interactie vind ik heerlijk." (Anton Slotboom)

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Chris Hordijk

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Chris Hordijk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.