Debuutalbum The Voice-winnares verschijnt begin mei.

07/02/2012

Het debuutalbum van Iris Kroes, winnares van The Voice Of Holland, ligt binnen honderd dagen in de winkels. Dat zegt Robin van Beek, business director 8Ball Music.

“We houden hetzelfde tijdpad aan dat we vorig ook met Ben Saunders volgden"', aldus Van Beek. "Het enige verschil is dat we nu met alle vier de finalisten verder gaan. Met ieder van hen gaan we een eigen liedje opnemen. Alleen met Iris - van wie ook het nummer Someone Like You beschikbaar komt als download - maken we ook een compleet album.“

De 19-jarige Kroes won de finale van de tweede editie van The Voice Of Holland. Dat deed het ‘harpmeisje’ uit Friesland met het kleinst mogelijke verschil. Met 51% van de stemmen versloeg zij runner-up Chris Hordijk maar nipt. Diezelfde Hordijk voert met zijn cover van Cyndi Laupers Time After Time nog wel de Single Top 100 aan. Met haar cover van Bonnie Raitts I Can’t Make You Love Me staat Iris Kroes op een derde plaats, gevolgd door de nummer drie van The Voice Erwin Nyhoff met zijn Moody Blues-cover van Nights In White Satin. Ook de nummer vier van The Voice, Paul Turner, staat met zijn versie van Queens Don’t Stop me Now in de Top 10 van de Single Top 100.

Boeking of een optie plaatsen voor Iris Kroes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Iris Kroes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.