Iris Kroes doet op nieuw album 'iets verrassends'

16/11/2012

Iris Kroes gaat op haar tweede album voor 'iets verrassends'. Het debuutalbum van de 20-jarige zangeres en harpiste, die begin dit jaar het tweede seizoen van The Voice of Holland won, verscheen twee maanden geleden, maar ze is alweer volop bezig met een nieuwe plaat.

"Ik ben momenteel al druk bezig met het schrijven van nummer voor mijn tweede album. Het wordt iets nieuws, nog steeds dezelfde Iris, maar met iets verrassends", zegt ze donderdag in dagblad Spits. "Meer mag ik op het moment nog niet verklappen."

Kroes heeft 'op dit moment geen doel voor 2013', maar schittert rond kerst in ieder geval in Zapp Kerst met de Zandtovenaar. Samen met Charly Luske speelt ze een hoofdrol in de eigentijdse vertelling van het kerstverhaal. Het evenement vindt 16 december plaats op het marktplein van Gouda en wordt tijdens de kerstdagen uitgezonden.

Boeking of een optie plaatsen voor Iris Kroes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Iris Kroes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.