Iris Kroes heeft geleerd van geflopte single

29/08/2012

Iris Kroes ligt er niet wakker van dat haar tweede single Just More is geflopt. "Ik heb ervan geleerd",

"The Voice had enorme invloed toen de shows op tv waren. Nu moet ik het zelf doen", zegt de winnares van het tweede seizoen van The Voice of Holland woensdag in het AD.

'Het meisje met de harp' hoopte dat mensen die op haar stemden voor de talentenjacht ook haar single zouden kopen. "Maar Just More is gewoon geflopt. De radio draaide het nummer niet. Dan wordt het moeilijk."

De 19-jarige zangeres, die onlangs haar eerste album First uitbracht, is bereid hard te werken voor haar carrière. "Dat is helemaal niet erg. Veel mensen verwachten dat ik als winnares meteen een succesrijk artiest ben, maar ik moet nog beginnen."

Iris Kroes vindt dat ze reëel moet blijven. "De rode loper ligt echt niet overal voor me uit. Van alle talentenjachtdeelnemers hebben alleen Jim en Jamai veel succes geboekt. Ik moet gewoonweg keihard werken."

Boeking of een optie plaatsen voor Iris Kroes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Iris Kroes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.