Iris Kroes

Iris Kroes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Iris Kroes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Iris won in 2012 The Voice of Holland en veroverde met haar prachtige optredens met harp begeleiding heel muziekminnend Nederland.

Sindsdien gaat het met zowel met Iris als haar muzikale carrière uitstekend.

Iris is breed inzetbaar op ondermeer bedrijfsevenementen, jubilea, intieme diners en kerstconcerten. We kijken er naar uit haar te helpen nog meer muziekliefhebbers te verblijden met haar talent.

Verbluffende muzikale samenwerking

Bijzonder is dat Iris ook graag met grote harmonieorkesten, fanfares en brassbands optreedt. Het spreekt voor zich dat Iris graag vooraf, na contact met de dirigent, komt repeteren. Het resultaat van zo’n samenwerking? Een verbluffende muzikale belevenis.

Boeken of een optie plaatsen voor Iris Kroes?

Voor meer informatie over Iris Kroes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Iris Kroes

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 75697 mensen

Specificaties van Iris Kroes

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Iris Kroes

Iris Kroes is geboren op 11 november 1992 en is afkomstig uit het Friese Drachten. Ze speelt al ruim tien jaar harp en daarnaast zingt zij al sinds zij kon praten. Hierbij heeft Iris Kroes een mooie combinatie gevonden.

Met haar stem bezorgt ze Nederland kippenvel. Iris Kroes, een artieste in hart en nieren, trok met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht. Bijna vier miljoen Nederlanders zagen haar de finale van The voice of Holland 2012 winnen, op Twitter wordt ze inmiddels gevolgd door zevenendertigduizend fans. Maar gek laat ze zich niet maken. Nuchterheid is de sterkste kracht van Iris, die net 21 jaar is geworden. "Ik ben maar gewoon Iris uit Drachten," benadrukt ze. "Ik blijf mezelf en wil niet per se tien keer in de Gelredome staan of een bepaald aantal albums verkopen. Ik wil gewoon zo lang mogelijk voor mensen kunnen zingen, mijn stem kunnen delen en liedjes schrijven. Muziek is alles voor me. Als ik zing of op mijn harp speel vergeet ik de tijd, heb ik niets door van wat er om me heen gebeurt. Ik ga er helemaal in op. Dat zal altijd zo blijven."

Na haar succesvolle debuut album First, geproduceerd door Fluitsma en van Tijn, werkt Iris momenteel, onder bezielende leiding van componist/arrangeur Reinout Douma, aan een nieuwe EP dat begin maart 2014 zal verschijnen. Dat worden echte Iris-liedjes. ''Ik houd zelf naast harp heel erg van piano en van strijkers en dat zal zeker straks terug te horen zijn op mijn tweede album. ''

Maar dat is niet het enige waar Iris mee bezig is. Naast het opnemen van een nieuw album, is Iris bezig met het componeren met de titelsong voor de film Stuk van regisseur Steven de Jong (De hel van '63, Boerenliefde, De Kameleon).

Op 15 januari 2014 zal haar Theatertour Thús in première gaan in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden en zal tevens haar nieuwe single Never Coming Back gereleased worden. Iris heeft, al doet de naam van haar theatertour op het eerste gezicht anders vermoeden, juist haar vleugels uitgeslagen en zij gaat op eigen kracht verder na het avontuur van The Voice. 

"Zingen en muziek maken is wat ik het allerliefste doe en daar ben ik dan ook heel serieus en gedreven mee bezig. Ik vind het heerlijk om mensen te blij te maken of te ontroeren met mijn harp en ik hoop dan ook dat ik dit nog heel lang mag blijven doen! Wat is er dan leuker om door Nederland te reizen met mijn eigen theaterprogramma!" aldus Iris Kroes.

Tussen alle bedrijven door zal Iris eind januari naar Malta gaan om de videoclip voor haar nieuwe single op te nemen en een optreden te doen op het prestigieuze Malta Baroque Festival. Als ambassadeur van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 zal ze dan meteen kennis kunnen maken met de andere Culturele Hoofdstad van 2018 Valletta (Malta).

Iris omschrijft zichzelf als een levensgenieter en een optimist. Die eigenschappen zijn terug te horen in de manier waarop ze over haar leven als muzikant praat. "Ik zie dit als een avontuur waar ik enorm van geniet," vertelt de zangeres. "Ik wil hard blijven werken en de komende tijd veel gaan leren, want ik ben nog lang niet uitgegroeid. Ik ben er echt nog niet. Sterker nog, voor mij begint het nu juist.''

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Iris Kroes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Iris Kroes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.