Nielse Geusebroek gaat platina

01/11/2013

Niels Geusebroek kan naast zijn gouden award die hij deze week kreeg voor zijn single Take Your Time Girl ook nog een platina exemplaar hangen. Zijn management maakte donderdag bekend dat er 30.000 exemplaren zijn verkocht van de dancehit Year Of Summer die Geusebroek met DJ Wildstylez uitbracht.
 
Beide songs staan op Niels’ eerste soloalbum Lines dat eerder dit jaar werd uitgebracht.
 
De huidige single Take Your Time Girl behaalde de hoogste positie in de Mega Top 50, de Nederlandse Top 40 en de Singlechart Top 100 en bereikte onlangs de eerste plaats van de Airplay Charts, als meest gedraaide single van Nederland. Het liedje is geschreven op het ritme van de hartslag van de baby in de buik van Hannelore Zwitserlood, nieuwslezeres op 538. Ruud de Wild kwam op het idee om een liedje te maken op de beat van de hartslag en vroeg Niels om het te doen.
 
Na een succesvolle clubtour sluit Niels het jaar af met een optreden op het Songbird Festival op 24 november en geeft hij op 20 december een concert in de grote zaal van het Patronaat in Haarlem.
 
(BuzzE)

Boeking of een optie plaatsen voor Niels Geusebroek

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Niels Geusebroek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.