Nieuwe Single voor Sharon Doorson

13/03/2017

Golden Trophy nieuwe Single voor Sharon Doorson

In het liedje bezingt Sharon de strijd die zij nog altijd voert om de top te bereiken. Het ultieme doel. De ‘Golden Trophy’.

Sharon: "Deze song gaat over de strijd in het leven, om je dromen werkelijkheid te laten worden. Ik heb al super veel mooie dingen mogen bereiken, maar ben nog iedere dag aan het vechten om die Golden Trophy vast te houden en nog grotere ambities waar te maken. Ik durf groot te dromen en ga altijd het gevecht aan.”

In de clip bij de single zien we naast Sharon een drietal bekende personen die zich het thema van het liedje zeer persoonlijk aantrekken.

  • Zo is kickbokser Rico Verhoeven te zien, die zich, ondanks een moeilijke jeugd, letterlijk omhoog heeft gevochten naar zijn titel als Wereldkampioen Zwaargewicht Kickboksen.
  • Danny Ghosen, die Sharon kent via haar deelname aan Expeditie Robinson, kwam op 15-jarige leeftijd naar Nederland als vluchteling, maar ging zijn droom achterna en is nu een alom gerespecteerd journalist.
  • En tot slot Mark Dakriet, die de strijd tegen zijn overgewicht won en maar liefst 80 kilo afviel.

Golden Trophy is verkrijgbaar via alle bekende verkoopkanalen.

Boeking of een optie plaatsen voor Sharon Doorson

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sharon Doorson kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.