Goud en Amerikaans avontuur voor Sharon Doorson

08/04/2013

Het gaat lekker met Sharon Doorson, ze is het levende bewijs dat je niet per se The Voice hoeft te winnen op succesvol te zijn.

Het gaat als een trein met Sharon. Ze brak door met het meidenbandje Raffish en daarna stond ze samen met Iris Kroes in de halve finale van The Voice of Holland. Dat ze het inmiddels ook prima op eigen benen redt bewijst Sharon met haar hits Fail in Love en High on Your Love. Het nummer wordt uitgeroepen tot Dance Smash en internationaal uitgebracht. De track haalt bij ons plek veertien in de Top 40.
 
De single is inmiddels tienduizend keer gedownload en dus goud. En dat smaakt naar meer. Een overzees avontuur lonkt, nu Sharon haar single High on Your Love ook in Amerika gaat uitbrengen.
 
"Het is nu de juiste tijd voor mij, nu ben ik e klaar voor", zegt Sharon in RTL Boulevard. "School is klaar, ik heb ervaring mogen op doen, het is nu Sharon-tijd."
 
High on Your Love wordt op 6 mei in Amerika gelanceerd.

Boeking of een optie plaatsen voor Sharon Doorson

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sharon Doorson kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.