Sharon Doorson knalt het nieuwe jaar in!

07/12/2012

Sharon Doorson scoort, en hoe! Haar debuutsingle 'Fail In Love' overtreft alle verwachtingen en staat 3 maanden na release nog steeds hoog in de hitlijsten. Het nummer geniet hoge rotatie bij veel landelijke radiostations en ook op Youtube scoort de videoclip enorm goed. In totaal is 'Fail In Love' al bijna 1,5 miljoen keer bekeken!

In januari wordt haar tweede single verwacht, gevolgd door het debuutalbum. Sharon's stijl kan het best omschreven worden als uptempo pop/dance muziek met sterke R&B vocalen. Sharon Doorson gaat ook zelf nummers schrijven voor haar debuutalbum.

Het gigantische succes is ook te merken in Sharon's agenda. De zangeres is in december bijna volgeboekt, maar er zijn nog enkele mogelijkheden. De agenda voor 2013 is uiteraard gewoon open. Sharon Doorson is te boeken als tape act met 2 danseressen of met haar eigen liveband!

Boeking of een optie plaatsen voor Sharon Doorson

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sharon Doorson kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.