Kerst inpakcentrale

Kerst inpakcentrale boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kerst inpakcentrale.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een Betoverende Inpakervaring wacht op je!

Stap in een betoverende wereld van geschenkverpakking, waar twee vrolijke kerstfiguren je verwelkomen met een complete inpakcentrale. Bereid je voor op een ervaring die de kunst van inpakken naar een geheel nieuw niveau tilt

Een Magisch Decor omhuld met Kerstsfeer

Laat je betoveren door het gezellige decor, compleet met een sfeervolle inpaktafel. Terwijl je geniet van de betoverende ambiance, word je vergezeld door de vrolijke klanken van kerstmuziek die de lucht vullen en de feeststemming versterken. Bij onze inpakcentrale hoef je je geen zorgen te maken over materialen. We nemen alles mee wat je nodig hebt voor een perfect ingepakt geschenk. Van glinsterend inpakpapier tot stevig plakband en sprankelende krullinten – we hebben alles om je cadeaus om te toveren tot prachtige kunstwerken.

Beleef een Onvergetelijke Inpakervaring

Laat je onderdompelen in de magie van het inpakken en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Of je nu op zoek bent naar een unieke manier om je cadeaus te laten verpakken of gewoon wilt genieten van de feestelijke sfeer, onze inpakcentrale belooft een ervaring die je niet snel zult vergeten. Mis deze kans niet om deel uit te maken van deze ervaring. Kom langs in het winkelcentrum en laat je verrassen door de wereld van inpakken en de gezellige kerstsfeer.

Boeken of een optie plaatsen voor Kerst inpakcentrale?

Voor meer informatie over Kerst inpakcentrale kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kerst inpakcentrale

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24144 mensen

Specificaties van Kerst inpakcentrale

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Kerst inpakcentrale

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kerst inpakcentrale kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.