Belle Perez

Belle Perez boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Belle Perez.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In Nederland kan Belle rekenen op een grote fanbase, met name sinds ze in 2004 samen met Jan Smit het Tros Muziekfeest op het plein pre­senteerde. Ze stond in Ahoy’ en in de Heineken Music Hall. Haar roem kreeg een sneeuwbaleffect toen ze met haar derde album Baila Perez, de slimme switch maakte van pop naar latin, een stijl die haar op het lijf is geschreven. Ze was ‘thuis’. Hits als Que viva la vida, Enamorada, Que viva la vida en Ave Maria zitten in ons muzikale geheugen gegrift. Sinds 2007 weet ze ook het theater vrijwel jaarlijks te vinden.

Belle's Spaanse roots vind je terug in haar muziek, maar eigenlijk in haar hele wezen 

Al deze ervaringen hebben haar gevormd tot wie ze nu is: een zangeres die op haar gevoel afgaat, vertrouwt op wie ze zelf is. Haar nummers kiest ze eveneens op gevoel, nummers die haar niet liggen en die ze dus niet met oprechte overtuiging kan brengen, zal ze niet opnemen.

Belle Perez kiest haar eigen pad, en gaat voluit voor haar dromen. Ze zit vijftien jaar in het vak, en is gelukkiger dan ooit. Alles in het leven draait volgens haar uiteindelijk om de liefde. ‘Wie de liefde niet heeft, bezit helemaal niks.’

Boeken of een optie plaatsen voor Belle Perez?

Voor meer informatie over Belle Perez kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Belle Perez

Deze act is bekeken door 40662 mensen

Specificaties van Belle Perez

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 90 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland