Rachel Treats

Rachel Treats boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rachel Treats.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Winnaar Junior Songfestival 2011

De inmiddels 17-jarige Rachel zette in 2011 Nederland wederom op de kaart tijdens het Junior Eurovisie Songfestival! Met haar zelfgeschreven nummer ‘Teenager’ bereikte ze in december 2011 namelijk de 2e positie tijdens deze spectaculaire muziekshow voor jongeren. Ze moest alleen Georgië voor zich laten met slechts 5 punten verschil. Eerder dat jaar won Rachel overtuigend de nationale variant van het Junior Songfestival.

De dolblije winnares tekende niet lang daarna haar eerste platencontract bij Cloud 9 Music. Dit resulteerde direct in een nieuwe single, ‘Never Nooit!’, wat tevens de titelsong was/is van de familiefilm Tony 10. 

Rachel maakte niet alleen liedjes, maar was ook regelmatig op grote podia te vinden.

  • Zo was ze in 2012 op de Tina Dag XL, een festival voor (vooral jonge) meiden, te vinden samen met vele andere artiesten.
  • In dat zelfde jaar stond ze ook op het Kinder Prinsengracht Concert met een vrij afwijkende versie van haar nummer Teenager.
  • Eind 2012 was ze hoofd-kinderjury bij de finales van het Junior Song Festival, maar mocht ook het Junior Eurovisie Songfestival openen met het spectaculaire nummer Euphoria van Loreen (winnares ESC 2012).
  • In 2013 mocht ze weer plaatsnemen bij het Kinder Prinsengracht Concert en zong ze het nummer Junior Dance (oorspronkelijk van Kim-Lian) vergezelt door de dansers van Junior Dance 2013.
  • Ook stond ze wederom op Tina Dag XL 2013, met ook andere artiesten als B-Brave, Mainstreet, Lisa, Amy & Shelly en Ralf.

Op 7 maart 2014 werd Rachel’s nieuwe single uitgebracht, namelijk Bad Ringtone. Dit was haar eerste Engelstalige single en het liedje heeft een vrolijke poppy melodie. Ondertussen is ze ouder geworden en wil ze graag een ‘andere’ weg inslaan, maar ze wil nog steeds muziek maken voor kinderen. 

Naast het uitbrengen van singles zit Rachel niet stil. In het voorjaar van 2015 moest ze haar examens combineren met de release van Replay, maar ondanks alle drukte heeft ze haar diploma in the pocket. 

Boeken of een optie plaatsen voor Rachel Treats?

Voor meer informatie over Rachel Treats kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rachel Treats

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende artiesten voor Kids om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 81440 mensen

Specificaties van Rachel Treats

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Rachel Treats

De inmiddels 17-jarige Rachel zette in 2011 Nederland wederom op de kaart tijdens het Junior Eurovisie Songfestival! Met haar zelfgeschreven nummer ‘Teenager’ bereikte ze in december 2011 namelijk de 2e positie tijdens deze spectaculaire muziekshow voor jongeren. Ze moest alleen Georgië voor zich laten met slechts 5 punten verschil. Eerder dat jaar won Rachel overtuigend de nationale variant van het Junior Songfestival.

De dolblije winnares tekende niet lang daarna haar eerste platencontract bij Cloud 9 Music. Dit resulteerde direct in een nieuwe single, ‘Never Nooit!’, wat tevens de titelsong was/is van de familiefilm Tony 10. Het debuutalbum van Rachel werd ook een feit, met daarop ook haar, niet veel later daarna gereleasde, single ‘Knock Out’ waarmee ze voor lange tijd in de Kids Top 20 stond. Ook heeft ze een award voor Beste Kinderact 2012 in ontvangst mogen nemen. Dat voorjaar verscheen haar nieuwe single Me, Myself and I. Dit duet met jonge rapper Monsif was voor beide een succesvolle samenwerking.

Ze maakte niet alleen liedjes, maar was ook regelmatig op grote podia te vinden. Zo was ze in 2012 op de Tina Dag XL, een festival voor (vooral jonge) meiden, te vinden samen met vele andere artiesten. In dat zelfde jaar stond ze ook op het Kinder Prinsengracht Concert met een vrij afwijkende versie van haar nummer Teenager. Voor dit concert op de Amsterdamse Grachten zong ze Teenager met een groot orkest, maar ook andere artiesten als Dean Saunders en Jennifer Ewbank waren bij dit festijn aanwezig. Eind 2012 was ze hoofd-kinderjury bij de finales van het Junior Song Festival, maar mocht ook het Junior Eurovisie Songfestival openen met het spectaculaire nummer Euphoria van Loreen (winnares ESC 2012). In 2013 mocht ze weer plaatsnemen bij het Kinder Prinsengracht Concert en zong ze het nummer Junior Dance (oorspronkelijk van Kim-Lian) vergezelt door de dansers van Junior Dance 2013. Ook stond ze wederom op Tina Dag XL 2013, met ook andere artiesten als B-Brave, Mainstreet, Lisa, Amy & Shelly en Ralf.

Op 7 maart 2014 werd Rachel’s nieuwe single uitgebracht, namelijk Bad Ringtone. Dit was haar eerste Engelstalige single en het liedje heeft een vrolijke poppy melodie. Ondertussen is ze ouder geworden en wil ze graag een ‘andere’ weg inslaan, maar ze wil nog steeds muziek maken voor kinderen. Buiten liedjes maken, wat natuurlijk op de planning staat, blijft ze ook optreden. Zo is ze het gezicht van een nationale tour voor kinderen, Junior Songfestival on Tour, in samenwerking met het Junior Songfestival en Jan Vis. Ook is haar reality-show opgezet (Rachel’s World), waarbij de kijkers meekijken in het (privé)leven van Rachel, en de eerste afleveringen gingen al snel de lucht aan en bereikten al snel duizenden hits. Inmiddels is haar 2e volledig Engelstalige single alweer uit, Holding On. Daarnaast is ze ook een samenwerking aangegaan met collega-DJ/artiest Ralf Mackenbach, wat resulteerde in de danceplaat Replay. Deze single bereikte binnen no-time een nummer 1 notering in de Kids Top 20 en is daarnaast ook de titelsong voor de familiefilm Code M.

Naast het uitbrengen van singles zit Rachel niet stil. In het voorjaar van 2015 moest ze haar examens combineren met de release van Replay, maar ondanks alle drukte heeft ze haar diploma in the pocket. Na de zomer zal ze gaan studeren in Tilburg, maar tot die tijd is haar vakantie gevuld met allerlei optredens. Onder andere presenteert ze Junior Songfestival LIVE op het Negen Pleinen Festijn in de Efteling en doet ook Junior Songfestival on Tour. Ook staat ze dit jaar weer op Tina Dag XL. Daarnaast is ze ook alweer aan de slag gegaan voor een nieuwe single. Al met al gaan we veel zien van Rachel aankomende tijd!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Rachel Treats

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rachel Treats kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.