Rachel Treats

Rachel Treats boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rachel Treats.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Winnaar Junior Songfestival 2011

De inmiddels 17-jarige Rachel zette in 2011 Nederland wederom op de kaart tijdens het Junior Eurovisie Songfestival! Met haar zelfgeschreven nummer ‘Teenager’ bereikte ze in december 2011 namelijk de 2e positie tijdens deze spectaculaire muziekshow voor jongeren. Ze moest alleen Georgië voor zich laten met slechts 5 punten verschil. Eerder dat jaar won Rachel overtuigend de nationale variant van het Junior Songfestival.

De dolblije winnares tekende niet lang daarna haar eerste platencontract bij Cloud 9 Music. Dit resulteerde direct in een nieuwe single, ‘Never Nooit!’, wat tevens de titelsong was/is van de familiefilm Tony 10. 

Rachel maakte niet alleen liedjes, maar was ook regelmatig op grote podia te vinden.

  • Zo was ze in 2012 op de Tina Dag XL, een festival voor (vooral jonge) meiden, te vinden samen met vele andere artiesten.
  • In dat zelfde jaar stond ze ook op het Kinder Prinsengracht Concert met een vrij afwijkende versie van haar nummer Teenager.
  • Eind 2012 was ze hoofd-kinderjury bij de finales van het Junior Song Festival, maar mocht ook het Junior Eurovisie Songfestival openen met het spectaculaire nummer Euphoria van Loreen (winnares ESC 2012).
  • In 2013 mocht ze weer plaatsnemen bij het Kinder Prinsengracht Concert en zong ze het nummer Junior Dance (oorspronkelijk van Kim-Lian) vergezelt door de dansers van Junior Dance 2013.
  • Ook stond ze wederom op Tina Dag XL 2013, met ook andere artiesten als B-Brave, Mainstreet, Lisa, Amy & Shelly en Ralf.

Op 7 maart 2014 werd Rachel’s nieuwe single uitgebracht, namelijk Bad Ringtone. Dit was haar eerste Engelstalige single en het liedje heeft een vrolijke poppy melodie. Ondertussen is ze ouder geworden en wil ze graag een ‘andere’ weg inslaan, maar ze wil nog steeds muziek maken voor kinderen. 

Naast het uitbrengen van singles zit Rachel niet stil. In het voorjaar van 2015 moest ze haar examens combineren met de release van Replay, maar ondanks alle drukte heeft ze haar diploma in the pocket. 

Boeken of een optie plaatsen voor Rachel Treats?

Voor meer informatie over Rachel Treats kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rachel Treats

Deze act is bekeken door 49493 mensen

Specificaties van Rachel Treats

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland