Noah

Noah boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Noah.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Noah, aangenaam!

Er zijn heel veel bands, artiesten en entertainers maar er zijn er maar enkelen die nét dat beetje meer hebben waardoor ze elk optreden onvergetelijk maken.
Noah is zo´n band! Want of het nou discotheek, café, kermis, bruiloft of feestavond is, Noah zorgt ervoor dat een top-avond wordt! Noah maakt werkelijk overal feest. Met Noah haal je een band in huis die niet alleen muzikaal een topprestatie levert, maar ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie zorgt.

The Real Deal!

Noah ontleent haar naam aan de gelijknamige ultra trendy restaurantketen aan de westkust van de USA.

Terwijl aan de start van dit millennium de fastfood tentjes als paddenstoelen de grond uitschieten, besluit ene Einstein Noah het over een hele andere boeg te gooien. Jaren later blijkt zijn formule Back2Basic, fair food & real flavors een meesterzet. De Noah hotspot’s in de chique buitenwijken aan de Amerikaanse westkust zijn buitengewoon populair en bijzonder succesvol. Tussen de fastfoodketens en de snackcorner wannabe’s is er gelukkig toch nog plek voor de real deal!

En dat is Noah: The Real Deal! Dus geen meelopende tape’s of samples, geen voorgekauwde setlist en geen geregisseerde toneelstukjes op het podium. Nee, Noah is altijd 100% haarzelf, Noah is altijd 100% live en Noah gaat altijd voor de volle 100% in the partymode!

Noah = Muziek!

Dat het muzikaal staat als een huis mag duidelijk zijn. Het is dan ook geen toeval dat in voorgaande samenstellingen Noah vergezeld werd door absolute toptalenten.
Eerder schitterde in Noah o.a. Nikki (winnares Idols 2008 en inmiddels bekend van de hits ‘Hello world’, ‘Bring me down’ en ‘ What did I do’), Chantal van Bummelen (bekend van Barry Hay’s ‘ Bad Candy’ en de ‘ Classic Allstar band’) en monster bassist Kobus Groen (o.a. Miss Montreal, Handsome Poets).
Door haar grote muzikaliteit kan Noah alles live spelen en staat zij zelfs akoestisch haar mannetje. Hierdoor is Noah absoluut overal inzetbaar. Zodra Noah het podium opstapt wordt á la minute de repertoirekeuze bepaald en zijn verzoekjes uiteraard altijd welkom. Hierbij is er altijd volop ruimte voor improvisatie & interactie waardoor geen optreden hetzelfde is!

Tot op de dag van vandaag draait Noah nog steeds als een tierelier. Altijd weer topentertainment, altijd weer verassend en altijd weer voor de volle 100% in de party-mode! Of het nu een feesttent is of een besloten feest zoals een bruiloft. Voor coverband Noah is niets te gek, te groot of te klein.

Door haar grote flexibiliteit is Noah op de meest uiteenlopende podia te vinden. En niet alleen met haar eigen live show. Zo stond Noah eerder volledig geschminkt als de zwartepietenband van Jochem van Gelder voor 10.000 gillende kinderen en wordt zij met grote regelmaat ingezet als de ‘Amstel live band’ en de ‘ Heineken studenten band’
Ondersteunt door een professioneel management, een vaste crew en een onbeperkt arsenaal aan licht- en geluid kan Noah absoluut elke klus klaren.

Noah is er klaar voor! Jij ook?

Boeken of een optie plaatsen voor Noah?

Voor meer informatie over Noah kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Noah

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bruiloftbands - Bruiloft Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 46277 mensen

Specificaties van Noah

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur, 3 x 45 min. binnen 3 uur
  • Begeleiding: 6 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Noah

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Noah kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.