Enteny I-Magic

Enteny I-Magic boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Enteny I-Magic.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Enteny laat u op een unieke manier kennis maken met digitale magie. Met een passie voor de strak ontworpen ‘must have gadgets’ zoekt hij de grenzen m.b.v. de nieuwste technologieën. 

Gewapend met IPad, IPod & IPhone creëert hij voor iedereen een virtuele speelplaats.

Laat je inspireren door zijn supersnelle en indrukwekkende manier van magische en moderne visualisaties via SMS/WhatsApp, ITunes, Google en een combinatie te maken met het wereldwijd bekende sociaal netwerk Facebook waar hij een eigen Friendbook voor heeft gecreëerd. Zelfs de liefhebbers met maar een korte aandachtsboog kan deze ‘Multitaskende’ I-Magician met krachtige en visuele toevoegingen van YouTube films en zelfs het razend populaire spelletjes zoals 'Angry Birds' blijven boeien.

U zult versteld staan van zijn handigheid, helderziende blik, de magische momenten en interactie!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Enteny I-Magic?

Voor meer informatie over Enteny I-Magic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Enteny I-Magic

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Goochelaars & Magic Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18242 mensen

Specificaties van Enteny I-Magic

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Enteny I-Magic

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Enteny I-Magic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.