Peter Loree

Peter Loree boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Peter Loree.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met verschillende kroegkrakers op zijn naam is Peter Loree één van de meest toonaangevende feestartiesten van Nederland.

Peter Loree, wie kent hem niet?
In 2012 koos hij voor een geheel eigen weg, door 'Het Feestteam' te verlaten en solo verder te gaan.

Kroegkrakers en grote evenementen, Peter Loree kent het allemaal

Peter Loree begon zijn carrière als zanger/entertainer in de bekende Après Skihut te Rotterdam. Na een lange tijd gezongen te hebben in dit feestcafé heeft hij samen met zijn collega de formatie ‘Het Feestteam’ opgericht. Met ‘Het Feestteam’ scoorde Peter diverse Top 100 hits en heeft hij de grootste podia van Nederland onveilig gemaakt en is hij meerdere malen uitgeroepen tot ‘Beste Feestact van Nederland’.
 
Grote evenementen als 538 Museumplein Koninginnedag, AHOY Nacht van Oranje: Peter Loree draait er zijn hand niet voor om.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Peter Loree?

Voor meer informatie over Peter Loree kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Peter Loree

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 39361 mensen

Specificaties van Peter Loree

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Peter Loree

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Peter Loree kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.