Feestelijke Sensatie: Unieke Carnavalsact van De Zingende DJ!

11/11/2023

Ben jij nog zoekende naar dé act voor Carnaval? Dan is De Zingende DJ dé ultieme keuze om jouw feest naar een hoger niveau te tillen!

Laat de Carnaval Vibes Los met De Zingende DJ!

Met een perfecte mix van opzwepende beats en tijdloze meezingers, garandeert De Zingende DJ een explosie van feestvreugde waarbij het 'Bier en Sangria' door de lucht zal vliegen en de Flügeldopjes niet veilig zijn! Van de eerste noot tot de laatste beat staat een avond vol euforie en plezier voor de boeg.

Bier, Sangria en Flügels: De Zingende DJ Laat het Feest Exploderen!

Met meer dan 20 jaar ervaring is De Zingende DJ de onbetwiste expert die als enige in Nederland een show van dit kaliber kan neerzetten. Verwacht een groots verrassingseffect wanneer de DJ zijn booth verlaat en de polonaise inzet door de grootste feesthits te zingen! Gedurende 60 minuten wisselen DJ-sets en zangoptredens elkaar af, waardoor het publiek geen moment verveeld zal raken. Laat De Zingende DJ je meenemen naar een onvergetelijke carnavalservaring vol gezelligheid en feestplezier!

 

Boeking of een optie plaatsen voor De Zingende DJ

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Zingende DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.