Digitale Karikatuurtekenaar - Johan

Digitale Karikatuurtekenaar - Johan boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Digitale Karikatuurtekenaar - Johan.

2 klanten waarderen deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In het jaar 2000 kwam Johan van Dam in aanraking met het digitaal tekenen. Door de onbegrensde mogelijkheden van dit medium, werd deze techniek direkt in de artistieke armen gesloten. Vanaf die tijd bestonden de optredens "unplugged" en "digitaal" naast elkaar.

Omschrijving optreden:
Johan van Dam maakt gebruik van een drukgevoelig tekenscherm. De karikaturen ontstaan nog steeds op dezelfde manier zoals bij het “unplugged” tekenen, echter door de combinatie van het nostalgische karikatuur-tekenen en het “digitale-tekenpapier” heeft het resultaat een nog grotere impact bij het publiek.

In de standaard situatie kunnen de omstanders op twee manieren meekijken, over de schouder van de tekenaar op het tekenscherm en achter/rondom het model kijkt het publiek op een 17inch scherm van een laptop. Om het spektakel nog verder te versterken is het mogelijk om een beamer of plasmascherm op de apparatuur aan te sluiten.

Boeken of een optie plaatsen voor Digitale Karikatuurtekenaar - Johan?

Voor meer informatie over Digitale Karikatuurtekenaar - Johan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Digitale Karikatuurtekenaar - Johan

Deze act is bekeken door 31097 mensen

Specificaties van Digitale Karikatuurtekenaar - Johan

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Decor: Klein decor
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Leiden, daarna € 0,40 per km.