Digitale Karikatuurtekenaar - Johan

Digitale Karikatuurtekenaar - Johan boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Digitale Karikatuurtekenaar - Johan.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In het jaar 2000 kwam Johan van Dam in aanraking met het digitaal tekenen. Door de onbegrensde mogelijkheden van dit medium, werd deze techniek direkt in de artistieke armen gesloten. Vanaf die tijd bestonden de optredens "unplugged" en "digitaal" naast elkaar.

Omschrijving optreden:

Johan van Dam maakt gebruik van een drukgevoelig tekenscherm. De karikaturen ontstaan nog steeds op dezelfde manier zoals bij het “unplugged” tekenen, echter door de combinatie van het nostalgische karikatuur-tekenen en het “digitale-tekenpapier” heeft het resultaat een nog grotere impact bij het publiek.

In de standaard situatie kunnen de omstanders op twee manieren meekijken, over de schouder van de tekenaar op het tekenscherm en achter/rondom het model kijkt het publiek op een 17inch scherm van een laptop. Om het spektakel nog verder te versterken is het mogelijk om een beamer of plasmascherm op de apparatuur aan te sluiten.

Boeken of een optie plaatsen voor Digitale Karikatuurtekenaar - Johan?

Voor meer informatie over Digitale Karikatuurtekenaar - Johan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Digitale Karikatuurtekenaar - Johan

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Karikaturisten - Sneltekenaars om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 42264 mensen

Specificaties van Digitale Karikatuurtekenaar - Johan

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Decor: Klein decor
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Leiden, daarna € 0,40 per km.
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Digitale Karikatuurtekenaar - Johan

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 7.

Bestuurs & Man. Gemeente Hellevoetsluis

  • Door: Mevrouw D.Troost
  • Locatie: Hellevoetsluis
  • Datum:

Waardering:

6,0

Kamer van Koophandel

  • Locatie: Rotterdam
  • Datum:

Waardering:

8,0

Biografie van Digitale Karikatuurtekenaar - Johan

Biografie 

Johan van Dam is sinds 1992 beroepsmatig werkzaam als sneltekenaar/karikaturist. Hij begint met het maken van studioportretten, maar na verloop van tijd is hij zich gaan specialiseren in het maken van snelle karikaturen (± 5 minuten) op locatie. Dit varieert van grote personeelsfeesten met meer dan 1000 personen tot de intieme sfeer van een huiskamer voor een verjaardagspartijtje. Naast deze werkzaamheden op locatie, bestaat het studiowerk uit onder andere strips, cartoons, wenskaarten en illustraties. Sinds enkele jaren is hij met veel plezier begonnen met digitaal tekenen in samenwerking met Company Comics. De combinatie van het nostalgisch karikatuurtekenen met de allermodernste technieken heeft vooral veel impact op grote bedrijfsfeesten en bijvoorbeeld op een beurs, waarbij de bezoekers naar de stand worden getrokken. De mogelijkheden van het projecteren door middel van plasmaschermen of een beamer zijn onbeperkt. Referenties
Een kleine greep uit de enorme referentie-lijst: KPN Telecom, Shell, Vroom & Dreesmann, ABN AMRO, Academisch Ziekenhuis Groningen, 3M Nederland BV, Albert Heyn, Holland Casino, Het Parool, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Slot Loevestein, Nederlandse Spoorwegen, gemeente Rotterdam, luchthaven Schiphol, DSM, Philips, Amsterdam Arena, de Bijenkorf, AKZO Nobel, RAI en IKEA.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Digitale Karikatuurtekenaar - Johan

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Digitale Karikatuurtekenaar - Johan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.