Slagerij van Kampen

Slagerij van Kampen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Slagerij van Kampen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Slagerij van Kampen is de 'godfather' onder de slagwerkgroepen. Als echte pioniers begonnen de leden van deze groep (twee vrouwen, twee mannen, sinds 1998 uitgebreid met één extra man) in 1982 met het produceren van popmuziek, louter en alleen op slagwerk gespeeld en ontwikkelde een unieke, geheel eigen stijl.

Slagerij van Kampen is in 29 jaar uitgegroeid tot een internationaal succes: overal uitverkochte concerten, een Edison, 1 DVD, 9 cd's, waaronder één gouden CD zijn enkele hoogteounten uit het rijtje van vele wapenfeiten die de afgelopen jaren voorbijkwamen. Een opmerkelijk succes voor het, eigenzinnige muzikale karakter, dat buiten het reguliere pop-circuit met al zijn media-hypes, toch het grote publiek wist te bereiken en niet onbelangrijk, die aandacht wist vast te houden en uit te bouwen.

Zag u de groep al eens optreden, dan zal dit een feest van herkenning zijn. Had u nog nooit de gelegenheid om deze overdonderende drummersgroep te ervaren, dan is hier uw kans.

Boeken of een optie plaatsen voor Slagerij van Kampen?

Voor meer informatie over Slagerij van Kampen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Slagerij van Kampen

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20274 mensen

Specificaties van Slagerij van Kampen

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: M-set + FOH, resterend leveren door klant volgens rider.
  • Licht: exclusief, dient klant te verzorgen.
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Slagerij van Kampen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Slagerij van Kampen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.