Jacobus de Draaiorgelman

Jacobus de Draaiorgelman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jacobus de Draaiorgelman.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Een draaiorgeltje, of Handdraaiorgel, is kleiner dan de orgelman en vormt de basis van alle andere draaiorgels.
Het Hand- of buikorgel, is een klein draaiorgeltje, waarvan vreselijk veel verschillende soorten bestaan. De eerste orgeltjes werden gezien in Parijs, waarbij de orgelman meestal een aapje had om de centjes bij het publiek op te halen…

Het Pierementje creëert  een gezellige sfeer en brengen de mensen weer even terug in vroegertijd

Voor evenementen op kleinere schaal kun je bij ons natuurlijk ook een klein draaiorgeltje huren, welke wordt bespeeld door een orgelman in authentiek kostuum.
Uiteraard voorzien van een speelgoed aapje!
 
Ideaal als deur-act, waardoor jouw gasten direct in de goede stemming komen!
Draaiorgel Het Pierementje is bekend van radio en televisie, en verscheen o.a. bij The Big Music Quiz, De Wereld Draait Door, How did they do it?! FCN Gassan Jewel Awards, Eurovision in Concert, Parels van de Jordaan in Paradiso en Leve de Muziek show.
 
Dit mini-draaiorgel worden door de orgelman met de hand gedraaid. Een vak apart, want wanneer men te snel of te langzaam draait is de melodie niet te herkennen. Wil je het ook eens proberen? Je bent van harte uitgenodigd!

Boeken of een optie plaatsen voor Jacobus de Draaiorgelman?

Voor meer informatie over Jacobus de Draaiorgelman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jacobus de Draaiorgelman

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Draaiorgels en Accordeonisten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19793 mensen

Specificaties van Jacobus de Draaiorgelman

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Jacobus de Draaiorgelman

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jacobus de Draaiorgelman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.