Karikatuurtekenaar - Johan

Karikatuurtekenaar - Johan boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Karikatuurtekenaar - Johan.

8 klanten waarderen deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Standaard karikatuurtekenen

Johan tekent meestal op een vaste plaats waarbij men om de beurt poseert. Deze plaats wordt ingericht met eerder gemaakte karikaturen van politici, sportmensen, artiesten enz. De omstanders zien direkt wat hen te wachten staat en vermaken zich met de herkenning van de bekende Nederlanders.

Wilt u géén vaste plaats van de tekenaar? Geen probleem. Johan van Dam kan de tekeningen aan tafel serveren of rondlopen door een winkelcentrum of beursgebouw. De "slachtoffers" worden gevraagd of ongevraagd op een niet beledigende manier op papier gezet!

De standaard karikaturen worden gemaakt in zwart/wit (4 minuten) en in kleur (5 minuten) uw gasten kunnen dit zelf kiezen. 

Indicatie tekensnelheid:
Dit betekent dat er tijdens een optreden van 4 uur ± 40 à 45 karikaturen gemaakt kunnen worden. De afmetingen van de tekeningen is: 35 x 50cm.

Kleding:
Indien er géén speciale afspraken worden gemaakt over kleding, (bijv. bij themafeesten), draagt Johan van Dam "Franse kleding", (baret, vlinderdasje, enz.).

Supersnel karikatuurtekenen

De standaard karikaturen (35x50cm) en de "digitale" karikaturen (in kleur) ontstaan in gemiddeld 5 à 6 minuten.
Maar soms moet het sneller, veel sneller! Alle gasten op uw bruiloft tekenen? Zoveel mogelijk bezoekers van de beurs verrassen? U heeft maar een uur de tijd voor 20 personen? Het kan allemaal. Johan van Dam tekent ook SUPERSNELLE karikaturen!

Deze karikaturen ontstaan in 2 à 3 minuten. Afhankelijk van de beschikbare tijd en het aantal personen, worden snelheid en uitwerking naar uw wensen aangepast. Wees gerust ook deze karikaturen zijn het waard om ingelijst aan de muur te belanden.

Boeken of een optie plaatsen voor Karikatuurtekenaar - Johan?

Voor meer informatie over Karikatuurtekenaar - Johan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Karikatuurtekenaar - Johan

Deze act is bekeken door 36065 mensen

Specificaties van Karikatuurtekenaar - Johan

  • Tijdsduur: 4 x 50 min. binnen 4 uur, 4 uur aaneengesloten
  • Decor: Klein decor
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Leiderdorp

Time-Out Catering & Verhuur

  • Ingevuld door: Koos van Oudheusden
  • Locatie: Oud-Beijerland
  • Datum: vrijdag 27 juni 2014

Reactie:

“Wij en de klant waren hellemaal tevreden.”

9,0

Waardering:

Bekijk alle 8 klantwaarderingen