Karikatuurtekenaar - Johan

Karikatuurtekenaar - Johan boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Karikatuurtekenaar - Johan.

10 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bierviltjestekenen met Johan van Dam

Ontdek de betoverende wereld van bierviltjestekenen met Johan van Dam! Laat je verrassen door zijn unieke talent om levendige portretten te creëren op de meest onverwachte canvas: bierviltjes!

Levendige Karikaturen op Evenementen

Laat je gasten betoveren door levendige karikaturen op je evenement! Of het nu gaat om een vaste locatie, een bruisend winkelcentrum of een dynamisch beursgebouw, Johan van Dam brengt de sfeer tot leven met zijn charmante en niet-beledigende karikaturen.

Standaard Karikaturen: Zwart-Wit en Kleur

Ervaar de magie van standaard karikaturen in zwart-wit en kleur! Johan van Dam creëert prachtige portretten in slechts 4 tot 5 minuten, waarbij jouw gasten zelf hun voorkeur kunnen kiezen. Met een snelheid van 40 à 45 karikaturen gedurende een 4-uur durend optreden, is elk moment gegarandeerd memorabel.

Supersnelle Karikaturen voor elk evenement

Heb je haast? Geen probleem! Johan van Dam biedt supersnelle karikaturen aan die in slechts 2 à 3 minuten worden gemaakt. Perfect voor grote evenementen zoals bruiloften, beurzen en meer, waar tijd van essentieel belang is. Deze razendsnelle creaties zijn net zo indrukwekkend en verdienen zeker een ereplaats aan de muur.

Kunst op Bierviltjes: Een Unieke Ervaring

Breng een unieke twist naar jouw evenement met kunst op bierviltjes! Johan van Dam's bierviltjestekeningen brengen een lach op het gezicht van iedereen die ze ziet, of het nu gaat om een spontane tekening tijdens een gezellig samenzijn in de kroeg of als uniek aandenken aan jouw speciale gelegenheid.

 

Waar wacht je nog op? Laat Johan van Dam jouw volgende evenement transformeren met zijn unieke talent voor karikaturen. Elk moment wordt omgetoverd tot een blijvende herinnering!

Boeken of een optie plaatsen voor Karikatuurtekenaar - Johan?

Voor meer informatie over Karikatuurtekenaar - Johan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Karikatuurtekenaar - Johan

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Karikaturisten - Sneltekenaars om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 52548 mensen

Specificaties van Karikatuurtekenaar - Johan

 • Tijdsduur: 4 x 50 min. binnen 4 uur
 • Decor: Klein decor
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Leiderdorp
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Karikatuurtekenaar - Johan

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,1.

HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM

 • Door: Patricia Heij
 • Locatie: Amsterdam
 • Datum:

Vriendelijke man

Waardering:

8,0

Heinenoord Holding

 • Door: Sylvia van Loon
 • Locatie: Van Donge & De Roo Stadion
 • Datum:

Hij maakte mooie tekeningen; er was continu een wachtrij.

Waardering:

9,0

EEGA Plus

 • Door: Vera de Vries
 • Locatie: Deventer
 • Datum:

Het was een geslaagde act en het heeft zeker een waardevolle bijdrage geleverd aan ons feest! Wij zijn erg tevreden over de sneltekenaar. Hij viel erg in de smaak, en het was allemaal prima verzorgd. Bedankt voor de geleverde diensten en service!

Waardering:

8,0

Time-Out Catering & Verhuur

 • Door: Koos van Oudheusden
 • Locatie: Oud-Beijerland
 • Datum:

Wij en de klant waren hellemaal tevreden.

Waardering:

9,0

St. Zomerfeesten Schipluiden

 • Locatie: Schipluiden
 • Datum:

Netjes goed verzorgd. Mensen vonden het hilarisch. Ingevuld door: Daniëlle van der Ende

Waardering:

8,0

W.C. 't Plateau

 • Locatie: Spijkenisse
 • Datum:

Was een leuke middag. Ingevuld door: Cindy de Boer

Waardering:

8,0

Ver. Oud Medewerkers KPN Regio Rotterdam

 • Locatie: Rotterdam
 • Datum:

Waardering:

7,0

Productschap Tuinbouw

 • Locatie: Rotterdam
 • Datum:

Was groot succes. Grote aanloop. Werkte heel snel. Soepele medewerking. Ingevuld door: L.J.M van Mierlo

Waardering:

7,5

Stichting Goes Promotie

 • Locatie: Goes
 • Datum:

Ik ben niet in de gelegenheid geweest om daadwerkelijk het resultaat te beoordelen. De ontvangst, presentatie en alles er om heen was keurig in orde. Ingevuld door: Ad Schuurbiers

Waardering:

8,0

Buurtvereniging B.O.V.

 • Locatie: Apeldoorn
 • Datum:

Prima. Goed contact gehad met klant en onze klanten. Ingevuld door: F. van Kaam

Waardering:

8,0

Biografie van Karikatuurtekenaar - Johan

Biografie

Johan van Dam is sinds 1992 beroepsmatig werkzaam als sneltekenaar/karikaturist. Hij begint met het maken van studioportretten, maar na verloop van tijd is hij zich gaan specialiseren in het maken van snelle karikaturen (± 5 minuten) op locatie. Dit varieert van grote personeelsfeesten met meer dan 1000 personen tot de intieme sfeer van een huiskamer voor een verjaardagspartijtje. Naast deze werkzaamheden op locatie, bestaat het studiowerk uit onder andere strips, cartoons, wenskaarten en illustraties. Sinds enkele jaren is hij met veel plezier begonnen met digitaal tekenen in samenwerking met Company Comics. De combinatie van het nostalgisch karikatuurtekenen met de allermodernste technieken heeft vooral veel impact op grote bedrijfsfeesten en bijvoorbeeld op een beurs, waarbij de bezoekers naar de stand worden getrokken. De mogelijkheden van het projecteren door middel van plasmaschermen of een beamer zijn onbeperkt. Referenties
Een kleine greep uit de enorme referentie-lijst: KPN Telecom, Shell, Vroom & Dreesmann, ABN AMRO, Academisch Ziekenhuis Groningen, 3M Nederland BV, Albert Heyn, Holland Casino, Het Parool, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Slot Loevestein, Nederlandse Spoorwegen, gemeente Rotterdam, luchthaven Schiphol, DSM, Philips, Amsterdam Arena, de Bijenkorf, AKZO Nobel, RAI en IKEA.

Overige informatie
Hij werkt op een vaste plaats, die wordt ingericht met voldoende licht, twee stoelen zonder armleuningen en met eerder gemaakte karikaturen. Men poseert om de beurt. Een tekening ontstaat in 5 à 6 minuten. Dit betekent dat er tijdens een optreden van 4 uur ongeveer 35 karikaturen gemaakt kunnen worden. Hij past daarbij zijn kleding aan de wensen van de opdrachtgever aan. Kokertjes of (bedrijfs)logo op tekenpapier: Standaard worden de tekeningen netjes opgerold met een elastiekje eromheen. Het is echter mogelijk om hiervoor ook kokertjes te leveren, inclusief logo en/of tekst in kleur, (ongeveer 35 à 40 per optreden van 4 uur). Ook kan het tekenpapier eventueel bedrukt worden met uw (bedrijfs)logo in kleur. Bij het digitaal tekenen kan men altijd meekijken op de locatie op een laptop en over de schouders van de tekenaar op een tekentablet. Een plasmascherm of beamer is te regelen tegen meerprijs. Fotolijstjes of (bedrijfs)logo op print. Na een "digitaal" optreden krijgt de opdrachtgever standaard alle gemaakte karikaturen op CD aangeleverd, eventueel gekoppeld aan de e-mail adressen van de "slachtoffers". Het is daarbij mogelijk om de karikaturen direkt op de locatie uit te printen, met of zonder uw (bedrijfs)logo in kleur. Deze fotokaarten, (280 grams fotopapier glanzend, 10x15cm), kunnen ook direkt ingelijst worden.

Repertoire
Speciaal in opdracht verzorgt hij ook logo's, affiches, portretten en karikaturen in full color. Enkele mogelijkheden qua geschikte outfits: - op wijnfeesten met standaard outfit, inclusief baret en vlinderdasje - met sinterklaas als snelteken piet - op kinderfeestjes als snelteken clown - op een westernparty als cowboy, inclusief 'wanted-papier' - op kasteelfeesten als Rembrandt

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Karikatuurtekenaar - Johan

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Karikatuurtekenaar - Johan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.