Karikatuurtekenaar - Johan

Karikatuurtekenaar - Johan boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Karikatuurtekenaar - Johan.

10 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Standaard karikatuurtekenen

Johan tekent meestal op een vaste plaats waarbij men om de beurt poseert. Deze plaats wordt ingericht met eerder gemaakte karikaturen van politici, sportmensen, artiesten enz. De omstanders zien direkt wat hen te wachten staat en vermaken zich met de herkenning van de bekende Nederlanders.

Wilt u géén vaste plaats van de tekenaar? Geen probleem. Johan van Dam kan de tekeningen aan tafel serveren of rondlopen door een winkelcentrum of beursgebouw. De "slachtoffers" worden gevraagd of ongevraagd op een niet beledigende manier op papier gezet!

De standaard karikaturen worden gemaakt in zwart/wit (4 minuten) en in kleur (5 minuten) uw gasten kunnen dit zelf kiezen. 

Indicatie tekensnelheid:
Dit betekent dat er tijdens een optreden van 4 uur ± 40 à 45 karikaturen gemaakt kunnen worden. De afmetingen van de tekeningen is: 35 x 50cm.

Kleding:
Indien er géén speciale afspraken worden gemaakt over kleding, (bijv. bij themafeesten), draagt Johan van Dam "Franse kleding", (baret, vlinderdasje, enz.).

Supersnel karikatuurtekenen

De standaard karikaturen (35x50cm) en de "digitale" karikaturen (in kleur) ontstaan in gemiddeld 5 à 6 minuten.
Maar soms moet het sneller, veel sneller! Alle gasten op uw bruiloft tekenen? Zoveel mogelijk bezoekers van de beurs verrassen? U heeft maar een uur de tijd voor 20 personen? Het kan allemaal. Johan van Dam tekent ook SUPERSNELLE karikaturen!

Deze karikaturen ontstaan in 2 à 3 minuten. Afhankelijk van de beschikbare tijd en het aantal personen, worden snelheid en uitwerking naar uw wensen aangepast. Wees gerust ook deze karikaturen zijn het waard om ingelijst aan de muur te belanden.

Boeken of een optie plaatsen voor Karikatuurtekenaar - Johan?

Voor meer informatie over Karikatuurtekenaar - Johan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Karikatuurtekenaar - Johan

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Karikaturisten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 51008 mensen

Specificaties van Karikatuurtekenaar - Johan

 • Tijdsduur: 4 x 50 min. binnen 4 uur, 4 uur aaneengesloten
 • Decor: Klein decor
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Leiderdorp
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Karikatuurtekenaar - Johan

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,1.

HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM

 • Door: Patricia Heij
 • Locatie: Amsterdam
 • Datum:

Vriendelijke man

Waardering:

8,0

Heinenoord Holding

 • Door: Sylvia van Loon
 • Locatie: Van Donge & De Roo Stadion
 • Datum:

Hij maakte mooie tekeningen; er was continu een wachtrij.

Waardering:

9,0

EEGA Plus

 • Door: Vera de Vries
 • Locatie: Deventer
 • Datum:

Het was een geslaagde act en het heeft zeker een waardevolle bijdrage geleverd aan ons feest! Wij zijn erg tevreden over de sneltekenaar. Hij viel erg in de smaak, en het was allemaal prima verzorgd. Bedankt voor de geleverde diensten en service!

Waardering:

8,0

Time-Out Catering & Verhuur

 • Door: Koos van Oudheusden
 • Locatie: Oud-Beijerland
 • Datum:

Wij en de klant waren hellemaal tevreden.

Waardering:

9,0

St. Zomerfeesten Schipluiden

 • Locatie: Schipluiden
 • Datum:

Netjes goed verzorgd. Mensen vonden het hilarisch. Ingevuld door: Daniëlle van der Ende

Waardering:

8,0

W.C. 't Plateau

 • Locatie: Spijkenisse
 • Datum:

Was een leuke middag. Ingevuld door: Cindy de Boer

Waardering:

8,0

Ver. Oud Medewerkers KPN Regio Rotterdam

 • Locatie: Rotterdam
 • Datum:

Waardering:

7,0

Productschap Tuinbouw

 • Locatie: Rotterdam
 • Datum:

Was groot succes. Grote aanloop. Werkte heel snel. Soepele medewerking. Ingevuld door: L.J.M van Mierlo

Waardering:

7,5

Stichting Goes Promotie

 • Locatie: Goes
 • Datum:

Ik ben niet in de gelegenheid geweest om daadwerkelijk het resultaat te beoordelen. De ontvangst, presentatie en alles er om heen was keurig in orde. Ingevuld door: Ad Schuurbiers

Waardering:

8,0

Buurtvereniging B.O.V.

 • Locatie: Apeldoorn
 • Datum:

Prima. Goed contact gehad met klant en onze klanten. Ingevuld door: F. van Kaam

Waardering:

8,0

Biografie van Karikatuurtekenaar - Johan

Biografie

Johan van Dam is sinds 1992 beroepsmatig werkzaam als sneltekenaar/karikaturist. Hij begint met het maken van studioportretten, maar na verloop van tijd is hij zich gaan specialiseren in het maken van snelle karikaturen (± 5 minuten) op locatie. Dit varieert van grote personeelsfeesten met meer dan 1000 personen tot de intieme sfeer van een huiskamer voor een verjaardagspartijtje. Naast deze werkzaamheden op locatie, bestaat het studiowerk uit onder andere strips, cartoons, wenskaarten en illustraties. Sinds enkele jaren is hij met veel plezier begonnen met digitaal tekenen in samenwerking met Company Comics. De combinatie van het nostalgisch karikatuurtekenen met de allermodernste technieken heeft vooral veel impact op grote bedrijfsfeesten en bijvoorbeeld op een beurs, waarbij de bezoekers naar de stand worden getrokken. De mogelijkheden van het projecteren door middel van plasmaschermen of een beamer zijn onbeperkt. Referenties
Een kleine greep uit de enorme referentie-lijst: KPN Telecom, Shell, Vroom & Dreesmann, ABN AMRO, Academisch Ziekenhuis Groningen, 3M Nederland BV, Albert Heyn, Holland Casino, Het Parool, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Slot Loevestein, Nederlandse Spoorwegen, gemeente Rotterdam, luchthaven Schiphol, DSM, Philips, Amsterdam Arena, de Bijenkorf, AKZO Nobel, RAI en IKEA.

Overige informatie
Hij werkt op een vaste plaats, die wordt ingericht met voldoende licht, twee stoelen zonder armleuningen en met eerder gemaakte karikaturen. Men poseert om de beurt. Een tekening ontstaat in 5 à 6 minuten. Dit betekent dat er tijdens een optreden van 4 uur ongeveer 35 karikaturen gemaakt kunnen worden. Hij past daarbij zijn kleding aan de wensen van de opdrachtgever aan. Kokertjes of (bedrijfs)logo op tekenpapier: Standaard worden de tekeningen netjes opgerold met een elastiekje eromheen. Het is echter mogelijk om hiervoor ook kokertjes te leveren, inclusief logo en/of tekst in kleur, (ongeveer 35 à 40 per optreden van 4 uur). Ook kan het tekenpapier eventueel bedrukt worden met uw (bedrijfs)logo in kleur. Bij het digitaal tekenen kan men altijd meekijken op de locatie op een laptop en over de schouders van de tekenaar op een tekentablet. Een plasmascherm of beamer is te regelen tegen meerprijs. Fotolijstjes of (bedrijfs)logo op print. Na een "digitaal" optreden krijgt de opdrachtgever standaard alle gemaakte karikaturen op CD aangeleverd, eventueel gekoppeld aan de e-mail adressen van de "slachtoffers". Het is daarbij mogelijk om de karikaturen direkt op de locatie uit te printen, met of zonder uw (bedrijfs)logo in kleur. Deze fotokaarten, (280 grams fotopapier glanzend, 10x15cm), kunnen ook direkt ingelijst worden.

Repertoire
Speciaal in opdracht verzorgt hij ook logo's, affiches, portretten en karikaturen in full color. Enkele mogelijkheden qua geschikte outfits: - op wijnfeesten met standaard outfit, inclusief baret en vlinderdasje - met sinterklaas als snelteken piet - op kinderfeestjes als snelteken clown - op een westernparty als cowboy, inclusief 'wanted-papier' - op kasteelfeesten als Rembrandt

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Karikatuurtekenaar - Johan

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Karikatuurtekenaar - Johan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.