Top Band Boulevard

Top Band Boulevard boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Top Band Boulevard.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Ja…..ze zijn een béétje gek die dames van Boulevard, maar zo maken ze wel van iedere show, samen met nog es 4 topmuzikanten, gegarandeerd een party om niet snel te vergeten! Ook de zangeressen beschikken elk over een bak ervaring, een strot waar je U tegen zegt én een goede dosis humor en zelfspot!

Niks alleen zoetsappige meidendeuntjes; Boulevard rockt de oude klassiekers 

Ook laten ze je meebrullen met lekkere smartlappen, maar gaat net zo hard op scheurende, oorverdovende gitaren en drumsolo’s.
 
Tijdens een avond met Boulevard word je verwend met vele medleys, creatieve mash-ups en de nieuwste hits, gecombineerd met een vette en energieke show. De band weet elk feest tot een muzikaal hoogtepunt te brengen!
 
Op een bedrijfsfeest gaat dat iets genuanceerder dan in een feesttent; maar hóe dan ook: met hun eindeloze enthousiasme pakken ze elk publiek in en laten niet meer los!

Boeken of een optie plaatsen voor Top Band Boulevard?

Voor meer informatie over Top Band Boulevard kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Top Band Boulevard

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Orkesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33288 mensen

Specificaties van Top Band Boulevard

  • Tijdsduur: 3 x 50 minuten
  • Geluid: Grote P.A.
  • Licht: inclusief licht
  • Begeleiding: 7 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Top Band Boulevard

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

AMARYLLIS

  • Door: Imkje van der Meulen
  • Locatie: Leeuwarden
  • Datum:

Het geluid was vrij hard, heeft misschien ook te maken met locatie. Wat ze door de microfoon zeiden was niet goed verstaanbaar

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Top Band Boulevard

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Top Band Boulevard kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.