Top Band Boulevard

Top Band Boulevard boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek Bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Top Band Boulevard.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De band Boulevard is sinds begin jaren ’90 al"‘on the road".

Met al meer dan 2000!! optredens op zak heeft de band door de jaren heen onmisbare ervaring opgedaan, waardoor ze feilloos aanvoelt wat een avond nodig heeft om een onvergetelijk feest van te maken.

Door de jaren heen deed de band verschillende shows, waaronder de spraakmakende show ‘ The Hitstory’, maakte een live-album, deed tv-optredens, deed een theatertournee en begeleidde verschillende artiesten.

Ook maakte de band verschillende trips naar het buitenland, waar ze optredens deden in Duitsland, België, Italie en Maleisië.

De 4 topmuzikanten, de zeer ervaren energieke zanger/gitarist én de twee spetterende zangeressen zorgen er met hun sterke songs en verrassende medleys voor dat iedereen een geweldige avond beleeft, die van échte muziek houdt.

Je eigen Playlist samenstellen?

Jij als klant, als bedrijf, als dorp, als bruidspaar, bepaalt wat Boulevard op jouw feest gaat spelen! Hoe?

Met behulp van een link die speciaal voor jouw feest wordt gemaakt, kom je terecht op jouw persoonlijke pagina van de website.

Laat de medewerkers van je bedrijf, jullie dorp, of jouw familie, naar deze site gaan en zij mogen stemmen op een lange lijst met mooie klassiekers, vette recente hits, of toppers uit ‘de oude doos’.
Zo wordt jouw feestavond helemaal op maat gemaakt;
Ondersteund met videoprojecties, wordt er door de avond heen langzaam afgeteld naar dé nummer 1-hit van jouw feest!

Details:

  • Ook kunnen er op verzoek een klein aantal songs worden toegevoegd aan de al bestaande lijst.
  • Uiterlijk 2 weken vòòr het geplande optreden wordt het stemmen ‘gesloten’, zodat de band zich nog kan voorbereiden op eventueel nieuwe, nog toegevoegde songs.

Boeken of een optie plaatsen voor Top Band Boulevard?

Voor meer informatie over Top Band Boulevard kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Top Band Boulevard

Deze act is bekeken door 11919 mensen

Specificaties van Top Band Boulevard

  • Tijdsduur: 3 x 50 minuten
  • Geluid: Grote P.A.
  • Begeleiding: 7 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland