De Urban Pietenshow van Sinterklaas

De Urban Pietenshow van Sinterklaas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Urban Pietenshow van Sinterklaas.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het pietenspektakel dat kinderen een onvergetelijke dag bezorgd.

In dit voorprogramma van Sinterklaas staat sport centraal. Zwarte pieten die topsporters zijn op het gebied van voetbal, basketbal en breakdance zijn aanwezig op uw sinterklaasfeest. De voetbalpieten komen van het bekende straatvoetbalteam Soccershowdown, de basketbalpieten komen van het team Streetballshowdown en onze danspieten zijn ook leden van de Groove Kings. Iedere Urban Piet geeft een show weg en ze betrekken de kinderen ook bij hun sport.

Sinterklaas is verdwaald. Wegwijspiet heeft de verkeerde route genomen en nu zijn ze op zoek naar de locatie. Zal sinterklaas nog komen? De kinderen moeten  de Sint helpen om de locatie te vinden door hard te zingen zodat Sinterklaas het hoort.

Om de kinderen bezig te houden totdat de Sint de locatie heeft gevonden, verzorgen de Urban Sport Pieten verschillende vormen van Entertainment.

Er komen 2 voetbalpieten die onderling een wedstrijd tegen elkaar doen, een danspiet en een basketbalpiet. De kinderen leren ook een dansje. Als de sint binnenkomt kunnen de kinderen hun dansje laten zien. Maar de vraag is of de sint het kan vinden……

Het is een spectaculaire show waar interactie met de kinderen centraal staat. De Urban Pieten die komen zijn allemaal topartiesten. Het is daarom ook zeker de moeite waard om deze show te kiezen!

Let op de show is zonder Sinterklaas, natuurlijk kunt u Sint er wel los bij boeken.

Boeken of een optie plaatsen voor De Urban Pietenshow van Sinterklaas?

Voor meer informatie over De Urban Pietenshow van Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Urban Pietenshow van Sinterklaas

Deze act is bekeken door 22603 mensen

Specificaties van De Urban Pietenshow van Sinterklaas

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: € 0,19 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Urban Pietenshow van Sinterklaas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Urban Pietenshow van Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.