KidHitzShow Artiest van de Maand maart 2013

06/03/2013

De KidHitzShow is absoluut de aller leukste kindershow van Nederland! Met een zeer interactief programma  biedt de KidHitzShow, op een uitbundige manier, non-stop dolle pret! Muziek, entertainment en spelletjes wisselen elkaar in een vlot tempo af.

Feestdeejay Ricardo draait alle KidHitz in de mix, haalt kattenkwaad uit en zit vol “gekkigheid”. Hij betrekt uw publiek steeds bij al zijn “activiteiten”.

Mascottes komen ook mee met de Show

Fel gekleurde discolampen en een “coole”, kleurrijke achtergrond maken de show compleet. DJ Ricardo neemt ook de supergezellige KidHitzShow Mascottes mee.
Met de KidHitzShow haalt u een fantastisch kinderfeest in huis.
 
Ricardo is ook te boeken met zijn speciale Sinterklaasshow. De TV Sint Show is een complete Sint voorstelling met twee TV-Pieten. In een splinternieuw  podiumprogramma laten Ricardo en zijn Pieten de aanwezige bezoekers - op een “relaxte” manier- dansen, zingen en springen. Natuurlijk worden ze ook volop betrokken bij de spelonderdelen van deze tv-show op locatie!
 

Boeking of een optie plaatsen voor KidHitzShow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van KidHitzShow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.