Wipneus en Pim FIT! - Kindershow

Wipneus en Pim FIT! - Kindershow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wipneus en Pim FIT! - Kindershow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De immens populaire DJ's Wipneus en Pim hebben een nieuwe interactieve kindershow genaamd 'Fit!'. Deze show is een knotsgekke muzikale voorstelling waarin de DJ’s Wipneus en Pim, samen met de kinderen, flink in beweging moeten om hun fitheid te tonen aan Mevrouw Riet Record.

De kinderen moeten samen met Wipneus en Pim zeven belangrijke sportieve en muzikale uitdagingen uitvoeren om zodanig fit te raken dat computeren en televisie kijken weer verantwoord is.

Lukt het Wipneus en Pim om van alle deelnemers een kampioen te maken zodat Nederland weer televisie kan kijken of computeren?

Boeken of een optie plaatsen voor Wipneus en Pim FIT! - Kindershow?

Voor meer informatie over Wipneus en Pim FIT! - Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wipneus en Pim FIT! - Kindershow

Deze act is bekeken door 17183 mensen

Specificaties van Wipneus en Pim FIT! - Kindershow

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Wipneus en Pim FIT! - Kindershow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wipneus en Pim FIT! - Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.