Tiroler Heidi - Mobiel Muzikaal Entertainment

Tiroler Heidi - Mobiel Muzikaal Entertainment boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tiroler Heidi - Mobiel Muzikaal Entertainment.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met Tiroler Heidi, de vrolijke bergmeid die rechtstreeks uit de Alpen naar Nederland is gekomen. Met haar sleetje trekt ze door heel Europa om te ontdekken waar haar jodeltalenten het allermooiste klinken. Deze avontuurlijke dame brengt niet alleen prachtige muziek, maar ook een lach en gezelligheid waar ze gaat.

Een Feestelijke Lach en Hilarische Grappen

Tiroler Heidi is de koningin van de dijenkletsende humor en hilarische grappen. Ze weet als geen ander hoe ze haar publiek aan het lachen moet maken en de sfeer moet verhogen. Haar optredens zitten boordevol komische momenten die jong en oud zullen vermaken.

Een Virtuoze Zangeres zonder Accordeon

Hoewel Tiroler Heidi zelf geen accordeon bespeelt, weet ze de muzikale sfeer perfect te creëren met behulp van orkestbanden. Haar prachtige stem brengt de traditionele Tiroler muziek tot leven, en ze nodigt haar publiek uit om mee te zingen en te dansen op de vrolijke deuntjes.

Tiroler Heidi: De Vrolijke Bergmeid op Avontuur Geschikt voor Diverse Gelegenheden

Tiroler Heidi voelt zich overal thuis. Of het nu een themafeest, een optreden in een winkelcentrum of een ander evenement is, ze brengt altijd haar vrolijkheid en muzikale talent mee. Haar aanwezigheid zorgt voor een feestelijke en gezellige sfeer.

Kortom, Tiroler Heidi is de ideale toevoeging aan uw evenement als u op zoek bent naar authentieke Tiroler muziek, humor en een vleugje avontuur. Laat u betoveren door haar vrolijke optredens en laat de Alpen naar u toe komen!

Boeken of een optie plaatsen voor Tiroler Heidi - Mobiel Muzikaal Entertainment?

Voor meer informatie over Tiroler Heidi - Mobiel Muzikaal Entertainment kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tiroler Heidi - Mobiel Muzikaal Entertainment

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 44869 mensen

Specificaties van Tiroler Heidi - Mobiel Muzikaal Entertainment

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 100 km. vanaf Breda, daarna € 0,28 per km.
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Tiroler Heidi - Mobiel Muzikaal Entertainment

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Evenementencomm. WCP Putten

  • Door: Karin Kubiak
  • Locatie: Putten
  • Datum:

Afgelopen zaterdag was Tiroler Heidi tij ons en dit was een groot succes! We hadden natuurlijk niet kunnen dromen dat het in de nacht zou gaan sneeuwen. Het was echt een perfect plaatje. Er zijn veel foto's gemaakt en iedereen was enthousiast. Kortom het was super!

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Tiroler Heidi - Mobiel Muzikaal Entertainment

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tiroler Heidi - Mobiel Muzikaal Entertainment kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.