Upnote

Upnote boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Upnote.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Upnote, een all-round orkest met reeds veel ervaring in het muzikale entertainment.
Een modern orkest met muziek voor elke gelegenheid, zoals personeelsfeesten, bruiloften, dancings, kermissen maar ook gelegenheden als recepties, restaurant, hotels waar achtergrondmuziek de doorslag geeft.

Door de vele ervaring die zij opgedaan hebben, weten zij elke situatie goed in te schatten en kunnen daardoor het repertoire, kleding, maar ook het geluidsvolume perfect afstemmen.

Upnote brengt muziek voor iedereen, van een Engelse wals tot techno - house, dus ........... kom eens een kijkje nemen en overtuig u van de kwaliteiten van Upnote. Het geheel wordt uitgebreid met een lichtshow met diverse effecten en stroboscoop.

Indien u een thema wenst, past Upnote zich vlekkeloos aan aan het thema. En indien mogelijk passen zij ook de kledij nog aan.

Boeken of een optie plaatsen voor Upnote?

Voor meer informatie over Upnote kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Upnote

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Orkesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22077 mensen

Specificaties van Upnote

  • Tijdsduur: 5 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Upnote

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Upnote kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.